Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Introduksjon

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studier ved The University of Waikato , New Zealand. The University of Waikato er et moderne, innovativt universitet med stor ambisjon.

Vi tilbyr fleksible studiemuligheter med fokus på å demonstrere bransjeerfaring gjennom praktik, arbeidsplasser og case-studieprosjekter.

Universitetet vårt har 12 500 studenter, inkludert over 2500 internasjonale studenter fra mer enn 86 land. Vi er et av New Zealands ledende forskningsuniversiteter som består av åtte fakulteter og skoler som tilbyr et bredt spekter av fag.

Vår viktigste campus er basert i byen Hamilton på Nordsjælland i New Zealand. På campus finner du en avslappet og vennlig atmosfære, og en rekke tjenester og fasiliteter, inkludert vårt toppmoderne studentsenter, fantastiske sportslige fasiliteter og en rekke kafeer og spisesteder.

I Tauranga utvider vi utdanningstilbudene og har bygget et topp moderne campus i Taurangas sentrale forretningsdistrikt. Klassene startet tidlig i 2019. Tauranga byr på en avslappet kyststil i nærheten av noen av New Zealands vakreste strender. Regionen har en blomstrende økonomi med New Zealands største eksporthavn og innsutries av hagebruk og kiwifrukt.

Mange internasjonale studenter velger å studere ved universitetet for ett eller to semester av studenter i utlandet og overføre de akademiske studiepoengene de har opptjent på Waikato mot sin grad ved deres hjem universitet.

Ved The University of Waikato får studentene en utdannelse av høy kvalitet som anerkjennes globalt, samtidig som de gleder seg over en unik og full universitetsopplevelse i et land som er kjent for innovativ tenkning og et fantastisk naturmiljø.

35033_Hamilton_city.jpg

Embracing Māori identitet

The University of Waikato skiller seg ut fra andre universiteter fordi det omfavner sin sterke maori-identitet og arv som sentrale trekk ved sin egenart. Universitetet ligger i hjemlandet til Waikato-folket og Kīngitanga (Māori-kongen) og når ut til de mange iwiene (stammene) på Nordøya. På campus er det kaupapa Māori-relaterte arrangementer holdt hele studieåret for både Māori og ikke-Māori-studenter. Alle internasjonale studenter blir ønsket velkommen til campus på en pōwhiri (velkomst) på Te Kohinga Mārama marae (møteplass) og vil føle innflytelsen fra maori-kulturen fra det øyeblikket de tråkker på campus.

35031_computer_labs.jpg

Kvalitetsutdanning

Vår institusjon står stolt på verdensfasen i utdanning, forskning og studentopplevelse. Studentene kan være sikre på at en University of Waikato kvalifikasjon vil sette dem opp for hvor verden går.

 • Rangert 266 - QS World University Rankings 2020, en forbedring på 135 plasser på seks år
 • 72. i verden for forskningskvalitet og -påvirkning - QS World University Ramkings 2020
 • Åtte fagområder som er rangert i topp 300 i verden (QS World University Rankings etter Subject 2020).

60234_2.png

Hvorfor Waikato er annerledes

 • Våre mindre klassestørrelser gir studentene en-til-en læringsmuligheter fra våre prisbelønte forelesere.
 • Studentene har mulighet til å delta i praktisk læring og praktik i alle programmene.
 • Vi har spesielt utviklet mastergradsprogrammer som kan fullføres i så lite som 12 måneder av heltidsstudiet.
 • Studentene kan studere på campus i Hamilton eller Tauranga, og de fleste av våre programmer er tilgjengelige for å starte i mars eller juli hvert år. Det er også seks ukers kondenserte kurs i november og januar som kan hjelpe elevene til å komme videre i sine studier.

For mer informasjon, besøk waikato.ac.nz eller email [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Etablert: 1964
 • Sted: Hamilton
 • Studentpopulasjon: 12.500

Steder

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Spørsmål