Keystone logo
The University of Waikato Master of Computer Graphic Design
The University of Waikato

Master of Computer Graphic Design

Hamilton, New Zealand

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Veiledende internasjonale avgifter 2020: 33 670 dollar per år

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Master of Design

Master of Design (MDes) er en avansert grad med fokus på grafisk designteori, teknologi og original forskning. Den bygger på den unike kombinasjonen av design- og kodingsferdigheter som er utviklet under Bachelor of Design (BDes).

MCGD_final

MDes gir en mulighet for deg å planlegge, utvikle og gjennomføre et storstilt designforskningsprosjekt. Dette vil gjøre det mulig for deg å samarbeide med andre studenter og akademikere og å samarbeide med medlemmer av den profesjonelle designbransjen. MDes-forskningen er representert av både en skriftlig avhandling og en utstilt designrealisering.

Forskningsemner er skreddersydd for dine interesser, og gir deg en mulighet til å finpusse et bestemt aspekt av grafisk design videre, noe som kan være en Pathway til din valgte karriere. Du vil også ha full støtte, veiledning og kompetanse fra din veileder under ditt forskningsprosjekt.

Dataanlegg på Waikato

The University of Waikato tilbyr studenter døgnåpen datamaskinlaboratilgang med all den nyeste dataprogramvaren, og flere laboratorier som er fullt utstyrt med Mac-datamaskiner, ofte brukt i profesjonelle designmiljøer. Studenter har en dedikert laboratorieplass og tilgang til alle grunnfasiliteter.

Karrieremuligheter

 • Reklame Designer
 • Computer Games Designer
 • Interaktiv Designer
 • Motion Graphics Designer
 • TV-grafikkdesigner
 • Webdesigner

Opptak og innmelding

For å melde deg inn i MDes bør du ha fullført en Bachelor of Design (BDes) (eller tilsvarende) og ha oppnådd et B-gjennomsnitt i løpet av studiet.

Hvis du søker på en lavere eller høyere grad fra et annet universitet, må du også fullføre en portefølje som inneholder ti kunst- eller designarbeider (se Bachelor of Design opptak og påmelding delen). Oppgi ID-nummeret du vil motta under denne elektroniske søknadsprosessen når du navngir porteføljen. Send inn porteføljen din etter at du har fullført en online søknad for å melde deg på.

Det er nyttig hvis du kan diskutere valget av selve studiet ditt - det vil si kursene du skal ta og området der du planlegger å skrive en avhandling eller avhandling med hovedrådgiveren i Design. Vi vil gå over hele ditt foreslåtte studium sammen med deg, ikke bare kursene du planlegger å ta det første året. Hvis du ikke kan komme til universitetet personlig, kan vi diskutere ditt foreslåtte program via e-post eller på telefon.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • BSc + MSc i grafisk kunst som spesialiserer seg i grafisk design
  • Pécs, Ungarn
 • Master of Arts i grafisk design
  • Florence, Italia
 • Mastergrad i grafisk design og kommunikasjon
  • Valencia, Spania