Keystone logo
© Domus Academy
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Introduksjon

Up Level har kuratert de mest overbevisende menneskelige kasushistoriene innen utdanning og hyperspesialisering, og har etablert seg som et fyrtårn av fortreffelighet på feltet.

Vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon ble ytterligere anerkjent i 2004 da vi oppnådde ISO 9001-sertifiseringen innen design og levering av mastergrads-, profesjonell opplæring og videreutdanningskurs.

Vår fortreffelighetsreise fortsatte etter hvert som vi fikk regionale akkrediteringer, et bevis på vår urokkelige forpliktelse til å levere topputdanning:

 • I 2009 ble vi akkreditert av Lazio-regionen.
 • I 2011 anerkjente Lombardia-regionen våre bidrag.
 • I 2016 ble Campania-regionen med i rekken av våre akkreditører.

Vårt utdanningsoppdrag har gitt sterkt gjenklang i markedet, og har blitt en verdifull ressurs for selskaper som ønsker å integrere høyt spesialiserte fagfolk som er i stand til uavhengig å ta på seg leder- og ansvarsdrevne roller i teamene sine.

Vi handler ikke bare om å gi utdanning; vi handler om å tilby en vei til kontinuerlig faglig utvikling (CPD), og sikre at våre nyutdannede ikke bare er forberedt på dagens utfordringer, men også er rustet til å navigere i fremtiden med selvtillit og dyktighet. Bli med oss ​​og begi deg ut på en reise for å redefinere potensialet ditt og forvandle karrieren din.

Steder

 • Naples

  Piazza Carità 32, 80134, Naples

 • Rome

  Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

 • Milan

  Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

Spørsmål