Keystone logo
University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

Introduksjon

Universitetet Savoie Mont Blanc (Chambéry) tilbyr både korte (universitetsdiplomer, universitetsdiplomer i teknologi) og lange (bachelor-, master-, doktorgrad- og ingeniørdiplomer) kurs, enten akademikere begynner, akademikere kontinuerlig, arbeidsstudier eller validering av ervervet erfaring (VAE), på stedet eller på avstand.

På sine tre studiesteder, Annecy, Le Bourget-du-Lac og Jacob-Bellecombette, tilbyr Université Savoie Mont Blanc spesielt attraktive studieforhold i hjertet av et eksepsjonelt miljø. Overalt, i denne strukturerte multipolariteten, finner studentene personlig oppfølging, støtte i definisjonen og utviklingen av sine personlige prosjekter, og eiendelene som skal integreres i arbeidslivet med hell.

Forskningen drives av anerkjente, merkede og fremtredende laboratorier som er involvert i tette partnerskap med store organisasjoner, internasjonale organisasjoner eller andre strukturer i forkant av innovasjon . Våre forskere er sterkt involvert i noen få felt som følger territoriell dynamikk: fjell, mekatronikk, organisasjon, turisme, image og energisektorer. Sammen med fysikk bidrar de til Université Savoie Mont Blancs synlighet i nisjer der dets rykte er anerkjent internasjonalt.

Gjennom engasjement og mobilisering av alle ansatte, mellom Savoie og Mont-Blanc, har universitetet en enkelt ambisjon: å jobbe mot personlig suksess og bidra til bedre integrering av studentene i kunnskapssamfunnet i det 21. århundre.

Steder

  • Chambéry

    Rue Marcoz,27, 73000, Chambéry

    Spørsmål