Keystone logo
University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

Introduksjon

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès ( UT2J ) har en lang tradisjon for humanistiske studier. Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès tilbyr grader i forskjellige fagområder, fra lavere til doktorgrad.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har mange fordeler fra et internasjonalt perspektiv, takket være kommunikasjonen med internasjonalt publikum gjennom nettverk av høy kvalitet.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har mange utvekslingsavtaler med internasjonale universiteter og har omtrent 4000 internasjonale studenter innen befolkningen. De fleste kursene er tilgjengelige for utvekslingsstudenter. Universitetet tilbyr også kurs i engelsk, fransk sommerskole og dobbeltgradsstudier.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har fem avdelinger og fire institutter på stedet, og har et bredt utvalg av fagområder å tilby. Dessuten har den mange studiesteder over hele regionen.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har nylig blitt fullstendig renovert for å gi studentene de mest moderne fasilitetene og oppdaterte tjenester for å forbedre læringsopplevelsen.

Studentene har tilgang til mange tjenester på campus og kan nyte ulike aktiviteter.

Steder

  • Toulouse

    Allée Antonio Machado,5, 31058, Toulouse

    Spørsmål