Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Introduksjon

Høgskolen vår er unik. Vi har et variert utvalg av akademiske tilbud og er i stand til å si ærlig, vi har noe for enhver smak.

Hvis du vil være lege, flyger, bonde, forsker, forfatter, forretningsmann, designer, kostholdsekspert, økonom eller annen type profesjonell, er CAAS det perfekte stedet for deg.

Vi i CAAS vet mer enn navnet ditt; vi vet hvem du er. Fakultetet vårt er stolt av å forstå dine personlige og vitenskapelige ambisjoner og deretter hjelpe deg med å nå disse målene. Fra forskningsmuligheter til en-til-en-mentorskap, professorene dine jobber for å hjelpe deg med å lykkes.

I 1888 ble Agricultural College of Utah grunnlagt. To år senere registrerer Vendla Berntson seg som høyskolens første student.

I 2001 absorberte College of Agriculture deler av det tidligere College of Family Life, inkludert familie- og forbrukervitenskapelig utdanningsprogram, og Institutt for ernærings- og matvitenskap.

I 2012 åpner den nye landbruksvitenskapelige bygningen 29. februar. Denne nye bygningen huser studenttjenestesenteret, laboratorier, klasserom og mye av høgskolens administrasjon.

Fire år etter programmets første klasser feirer 27 nyutviklede leger innen veterinærmedisin sin eksamen fra USU / WSU-programmet i veterinærmedisin.

I 2018 åpner Aggie Chocolate Factory sine dører som et spesialisert matvitenskapslaboratorium. Det er den første sjokoladefabrikken ved et universitet i det vestlige USA og produserer konfekt fra bønne til bar.

I 2019 utvider USU sine luftfartsteknologi- og luftfartsvedlikeholdsprogrammer til Price-campus. USU Eastern's program vil ta imot mellom 25-100 studenter, og studenter kan motta FAA-sertifisering etter fullføring.

Steder

  • Logan

    Old Main Hill,4800, 84322, Logan

    Spørsmål