Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Introduksjon

utover Excellence

Ved hjelp av nyskapende teknologi

100% Utdanning On-Line Spesielt designet for On-Line Distribution Studerer fra hvor som helst i verden

høy kvalitet

Godkjent av staten Florida, USA Metoder og materialer Harvard Business School

fleksibel arbeidstid

Tillat studere og arbeide samtidig Komplett Racing letter korte termer

rimelige kostnader

Effektiv drift Flytting Student Savings Lavere pris og høy kvalitet

pedagogiske filosofi

Florida Universitetet UTH bruker en nettside som sin globale portal og viktigste tilgangspunktet for å gi online utdanningssystemet. For å oppnå dette, har UTH Florida Universitetet utviklet et e-læringsportal lett og dynamisk tilgang, som tillater elevene å ta klasser i et trygt og profesjonelt miljø. Florida UTH University vil gi studenter og instruktører, alle læringsressurser og materialer gjennom en e-læringsplattform. Alle læringsressurser, herunder informasjon fra tredjeparter, vil være tilgjengelig via vår sentralisert plattform.

Alle brukere kan samhandle med plattformen både synkron og asynkron. Det er asynkrone aktiviteter der alle deltakere må ikke være til stede eller tilkoblet på samme tid, for eksempel samspillet i fora, postkontor, wikier, etc. På den annen side, de synkrone aktivitetene er vekselvirkninger i sanntid eller bor, og omfatter blant annet via chat eller videokonferanse.

Læringsplattformen Florida Universitetet UTH er utviklet for å fungere med alle PC, laptop eller tablet, bruke en nettleser med tilgang til internett.

UTH som studerer i Florida?

UTH Florida University ble grunnlagt for å møte behovene til innvandrermiljøet i Florida og USA. Ved å tilby fleksibiliteten til en nettbasert utdanning og rimelige undervisning kostnader, forventer UTH Florida-universitetet sine kandidater oppnå bedre nivåer i utviklingen av sin karriere og økonomiske utsikter på lang sikt.

Samtidig er UTH Florida det ideelle valget for studenter i Latin-Amerika som ønsker å forbedre sine karriereutsikter ved å skaffe seg en utdannelse grad utstedt av et universitet godkjent av undervisningsavdeling i staten Florida. En amerikansk diplom kan bli oppfattet av markedet som har en høyere kommersiell verdi og bli bedre rustet til å overføre den til andre land.

online

Innovative + Høy kvalitet + Kostnader Modest

Florida UTH Universitetet opererer 100% online og tilbyr sine tjenester i et virtuelt miljø utviklet spesielt for dette formålet, og iverksette nødvendige tiltak for å møte de pedagogiske behovene til sine studenter teknologier. Vi leverer kvalitet læringsopplevelser gjennom problemløsning, mens vi oppmuntre til kreativitet og innovasjon.

UTH Florida University er forpliktet til modellen av fjernundervisning. Vi tror at nettbasert utdanning er disruptiv innovasjon i det 21. århundre, som vil bryte paradigmet av høyere utdanning som vil til slutt bringe rimelig utdanning og tjenester av høy kvalitet til alle og på alle steder, og dermed gir våre samfunn og land vokse og blomstre.

fleksibel

Online utdanning gir stor fleksibilitet i planlegging studietid kan studentene til å planlegge sine studier og oppgaver i planen som er mest praktisk, og gir dem fleksibilitet til å arbeide og tjene penger mens han studerte for en grad som vil hjelpe dem å forbedre sine økonomiske utsikter.

Modest kostnader

Online utdanning er enkel, betyr ingen frills alternativer og så ikke gi den "opplevelse av universitetslivet." Til gjengjeld tilbyr online systemet en mer økonomisk rute til å få utdanning og profesjonelle verktøy som er ønsket.

høy kvalitet

sak Method

Alle kurs på høyere nivå er utført med saken metoden for å oppnå fordype studenter i reelle situasjoner som påvirker bedrifter og krever at elevene til å utvikle, presentere og forsvare løsninger blant alternativene som tilbys av sine medstudenter. Denne metoden krever aktiv deltakelse av studenter og utvikling av kritisk tenkning.

Saken fremgangsmåte er beskrevet som et diagnostisk verktøy for bruk i problemanalyse og mønstergjenkjenning, er det designet for å lære av instruktører liker å lære fra andre studenter i et miljø som fremmer deling av kollektive erfaringer og unike synspunkter til hver elev.

Innenfor omtale av hvert enkelt tilfelle blir de undervist spesifikke verktøy og brukes til bestemte situasjoner som er under analyse. Det krever at elevene til å analysere et problem, utvikle løsninger, vurdere alternativer og velge en handlingsplan. Anbefalingene til hver elev er delt med andre studenter og forsvares i åpen diskusjon, som stimulerer gruppe samarbeid, utvikle kommunikasjonsferdigheter og kritisk analyse av alternativene.

Harvard Business School Publishing

Saken materialer som brukes av UTH Florida University har blitt utviklet og distribuert av Harvard Business School og Harvard Business Publishing. I tillegg har alle instruktører UTH Florida-universitetet fått opplæring i bruken av saken metoden ved Harvard Business School professorer.

Og opplæringsmateriell mottatt fra Harvard Business School Publishing er viktige faktorer for vårt mål om å gi et høyt nivå av kvalitet i utdanningsprogrammene vi tilbyr i området bedriftsøkonomi.

Utdanne deg selv på spansk

Alle kurs som tilbys ved Florida Universitetet UTH gjennomføres 100% i spansk. Derfor elevene trenger ikke lære engelsk for å få en utdanning ved et universitet som ligger i delstaten Florida.

Prinsippene i en utdanning i økonomi og administrasjon er universelle, og derfor er det ikke nødvendig å oversette for å lære å bruke dem på karrieren til en student. Målet med Florida University er MWU overføre og utvikle de nødvendige verktøy for en karriere i næringslivet og kunnskaper i engelsk, selv om det anbefales, er ikke nødvendig for en vellykket profesjonell karriere.

Studenter som ønsker å utvikle ferdigheter i engelsk oppfordres til å melde i spesialiserte språklige programmer.

lisens

UTH Florida University har blitt godkjent og har konsesjon til å gi høyere utdanning utstedt av Kommisjonen for Independent Education Department of Education i staten Florida. Ytterligere informasjon om denne institusjonen kan fås ved henvendelse til Kommisjonen 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Steder

  • Tampa

    Tampa, USA

Spørsmål