Keystone logo
University of Utah

University of Utah

University of Utah

Introduksjon

College of Humanities er den nest største på campus og er kjernen i University of Utah oppdrag og opplevelsen av høyere utdanning. Den består av syv akademiske avdelinger og åtte tverrfaglige sentre, inkludert to nasjonale ressurssentre (Asia Center og Center for Latin American Studies) og et nasjonalt språkresurssenter som ligger i Second Language Teaching and Research Center.

Kollegiet er også vert for mange tverrfaglige programmer, inkludert freds- og konfliktstudier, internasjonale studier og det nasjonalt anerkjente kandidatprogrammet for miljøvitenskap. Høgskolen samarbeider om forskning og instruksjon med avdelinger og høyskoler i hele universitetet.

Humaniora lærer oss å stille spørsmål ved verden rundt oss for å bedre forstå vår plass i den. I humaniora søker vi å forstå nyansene i kulturelle spørsmål, å tolke menneskelig erfaring og å sette pris på kraften i ord og ideer. Ved å studere humaniora utvider vi våre historiske, etiske, sosiale og internasjonale perspektiver samtidig som vi styrker oss intellektuelt og kreativt.

Steder

  • Salt Lake City

    Presidents' Circle,201, 84112, Salt Lake City

    Spørsmål