Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introduksjon

Vi er en blomstrende, topprangert høyskole i Madison, Wisconsin - en av de mest fantastiske byene i landet. Vi tenker frimodig og handler trygt, ikke bare som ingeniører, men som engasjerte borgere. Som ingeniørfellesskap verdsetter vi unike perspektiver, vi fremmer respekt og inkludering, og vi jobber sammen for å bringe nye ideer til liv. Basert på en arv av innvirkning utvikler vi ledere, kunnskap og teknologier som forbedrer livene nå og skaper en bedre fremtid. Bakgrunnen for all vår innsats ligger styrken til et av de beste forskningsuniversitetene i verden.

Våre ingeniørdisipliner gjenspeiler ikke bare vår historie, men også en enorm mulighet: Der andre ser hindringer, ser vi potensialet for innovasjon og en evne til å gjøre en forskjell med løsninger som betyr noe.

Fakultetet vårt har sterke støttestrukturer for samarbeid på tvers av disiplinære grenser - og som et resultat oppnår de gode ting. Høgskolen vår spiller en viktig rolle i UW-Madisons gjennomgående høye nasjonale rangering for forskningsutgifter, så vel som antall patenter som er arkivert gjennom Wisconsin Alumni Research Foundation (WARF), et av de eldste universitetsteknologioverføringskontorene i landet. Vi er nøkkeldrivere for økonomisk og sosial fremgang: Gjennom Wisconsin Alumni Research Foundation og andre tiltak som spin-off-selskaper og samarbeider direkte med industripartnere, strekker fruktene av vår forskning seg til bedrifter og bransjer over hele verden.

Steder

  • Madison

    Madison, USA

    Spørsmål