Keystone logo
Valley Forge Military College

Valley Forge Military College

Valley Forge Military College

Introduksjon

Valley Forge Military Academy and College ble opprettet i 1928 og er en internasjonal lederinstitusjon som består av en ungdomsskole, videregående skole og høyskole. Høgskolen er utpekt av guvernør og lovgiver som Military College of Pennsylvania.

Visjon for livet ditt

Tenk deg om to år fra nå. Selvsikker. Sterkt i sinn, kropp og sjel. Å lede grupper av jevnaldrende, og bli respektert for det. Den beste versjonen av deg selv.

Denne fremtiden er mulig. Veien videre er ikke lett, men vi kan hjelpe deg.

Nøkkelen til å bli den beste versjonen av deg selv er å mestre selvdisiplin. Dette er ekstremt vanskelig å gjøre på egen hånd. Og det er grunnen til at Valley Forge eksisterer. Vi er et samfunn som er opptatt av å utvikle hele personen.

De daglige vanene og rytmene du lærer på Valley Forge, vil holde seg med deg hele livet, uansett omstendighet. Du vil bli gjort sterkere, i stand til å trives i møte med alle slags utfordringer.

  • 31 stater og 20 land Overrasker nåværende studentorgan
  • Bare College i Nordøst med tidlig igangkjøring
  • Bare Junior Military College med CAE2Y i cybersecurity
  • 291 Kadetter som bygger sin fremtid akkurat nå

Brooke Cagle / Unsplash

129818_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Våre karakterer regel

Skrevet av Katie Wallace '18C

Graduate of Army ROTC ECP

For tiden studerer ved Northeastern University

"I løpet av min tid på Valley Forge studerte jeg helse- og biologiske vitenskaper, og jeg var en kadett-major som fungerte som offentlighetstjeneste. Skolen ga meg mange mentorer og muligheter til å forbedre meg selv. Takket være ECP-programmet går jeg på Northeastern University og studerer biologi på et fullt stipend! ”

Plasseres for å lykkes

Vi har en lang tradisjon for å uteksaminere ledere med selvdisiplin, personlig karakter, kunnskap og motivasjon til å utmerke seg i et bredt spekter av karrierer. Militærstrukturen og disiplinen ved høyskolen legger et grunnlag for at våre nyutdannede skal lykkes i et fireårig college, i arbeidsstyrken eller i militærtjeneste. Og kadetter kan forfølge en grad enten som pendlingsstudenter eller innbyggere på campus.

Valley Forge Military College er det eneste college i nordøst med et ROTC-program for tidlig igangkjøring. Dette programmet gir kadetter den sjeldne muligheten til å bli bestilt som andre løytnant i den amerikanske hæren ved slutten av det andre året.

Begynn søknadsprosessen i dag.

Forbrukerinformasjon

Higher Education Act fra 1965, som endret ved Higher Education Opportunity Act of 2008 (HEOA), inkluderer mange avsløringer og rapporteringskrav. Et avsløringskrav er en informasjon som en utdanningsinstitusjon er pålagt å distribuere eller gjøre tilgjengelig for en annen part, for eksempel studenter eller ansatte. Et rapporteringskrav er en informasjon som sendes til det amerikanske utdanningsdepartementet eller andre byråer. Studentforbrukerinformasjonen på disse sidene vil gi studenter, foreldre og samfunnet nødvendig informasjon om høyskolen. Vi har organisert informasjonen i kategorier. Ved å klikke på en av kategoriene på menyen kan du få mer informasjon om det emnet. Du kan få mer detaljert informasjon om personvernet til studentjournaler, høyskolens gradeksjons- og overføringshastighet, sikkerhet og sikkerhetsinformasjon og mye mer.

Arbeid

Vi inviterer deg til å bli med i Valley Forge Military Academy and College samfunnet ved å søke om en av de åpne sysselsettingsmulighetene for akademiet, høyskolen og sommerleiren.

Steder

  • Philadelphia

    1001 Eagle Road, PA 19087, Philadelphia

Spørsmål