Keystone logo
Vancouver Island University

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Introduksjon

Dette er et sted for anerkjennelse og rettferdig tilgang, prestasjon og personlig oppmerksomhet - en spesiell blanding av et omsorgsfullt, nærende miljø skiller VIU fra andre universiteter. Det er en viktig ingrediens for en verdibasert utdanning som skaper et miljø som balanserer akademiske prestasjoner med målet om å utvikle studentenes sosiale og relasjonsferdigheter for å vare livet ut, gjøre en forskjell og modellere andre til å gjøre det samme. Ved å gjøre dette gir VIU et uvurderlig bidrag til mye sterkere og sunnere samfunn og en bedre verden.

Støtte og studentprestasjoner går hånd i hånd.

Studenter og alumner forteller oss hele tiden hvordan VIUs små klasser og omsorgsfull støtte fra fakultetet og personalet har gjort en forskjell for dem å finne suksess i studiene. Oppmerksomheten på hver elevs behov går langt utover et tall. Resultatet? Studentene har muligheten til å bli kandidater som er trygge, motiverte og forberedt på å ta verden når de går inn i fremtidige karrierer.

Studentene blomstrer i undervisningsfokuserte klasser.

Studentene går utover i programmer som gir en kamp for deres lidenskap, ambisjon og fremtidige karriere ambisjoner. Fokuset på VIU er å hjelpe studenter med å nå sine mål, forberede seg på karriere og oppnå suksess de kanskje ikke engang hadde forestilt seg da de startet. Studentene opplever praktisk læring, individuell oppmerksomhet og mange muligheter for grunnleggende forskning.

Med mer enn 120+ programmer er det mange veier fremover.

Studentene kan finne det rette VIU-programmet for å hjelpe dem med å forberede seg på en rekke karrierer. Rådgivere er med fra første dag, enten de begynner med grunnleggende oppgradering for inngang til universitetet, eller om de er en topp videregående lærer som deltar på stipend.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Nanaimo

    Fifth Street,900, V9R 5S5, Nanaimo

    Spørsmål