Keystone logo
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Introduksjon

VELKOMMEN til vår verden av reise og glede

Vi på Vantage Travel tilbyr utmerkede verdensomspennende ferier og reisetjenester.

Vi er også stolte av å være en spesialisert og erfaren DMC i USA og Egypt. Vi fokuserer på dine reisebehov og ønsker. Vi er her for å hjelpe deg med å planlegge og ta de riktige beslutningene for å tilfredsstille dine reisebehov, samsvare med budsjettet og skape utrolige, langvarige søte minner.

Vi vil gjerne fortelle deg at du skal bli verdsatt som en besøkende, og hvis du blir kunde, forvent det beste fra oss. Vi opprettholder høye standarder innen vårt firma slik at du aldri må gå gjennom en dårlig dag i ferien / forretningsreise. Uansett hva årsaken bak din reise er, vil vi imøtekomme deg med de beste tjenestene som er tilgjengelige på markedet.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Om oss

Vi spesialiserer oss også på forretningsreiser for å imøtekomme fagfolk som må møte tidsfrister. Vårt team kan hjelpe deg med å gjøre følgende: reservere fly, boka hotell, flytte flyplasser, få limos, opprette reiseruter, og finn områder for sightseeing.

Vi har gitt uovertruffen reisetjenester til vakre steder siden 2009. Vi fokuserer på å maksimere glede av kundens opplevelse mens de reiser gjennom noen av verdens mest utrolige land.

Enten det blir de fantastiske pyramidene i Egypt, gamle basarer i Tyrkia, Calat Alhambra i Spania, Amazing Nature of New Zealand, Fransk skjønnhet, Englandsk kultur eller til og med de nydelige Middelhavet strendene i Hellas og mange andre destinasjoner, tar vi deg der.

Vantage Travel International og dets partnere garanterer at du vil være fornøyd med reiserfaringen vi må tilby. Ikke lenger lenge og uventede problemer, det er på tide for deg å reise med letthet og komfort.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografi

Min partner og jeg er lidenskapelig om å reise verden som vi tror det gjør oss lykkelige og nyte livet. Vi elsker å engasjere og inspirere mennesker overalt og virkelig tro at reiser kan forandre folks liv og fremme fred. Reise styrker vår kommunikasjonsevne, løfter opplevelser og aksept av hverandre. Vi tror kanskje andre er forskjellige før vi reiser og oppdager at vi alle er bare mennesker.

Raed har lang erfaring i reiselivsbransjen som startet 1987 som en egyptologdosent og reiseleder, reiselærer og reiseleder da han ble administrerende direktør for Vantage Travel siden 2009, mens Maggie startet som en internasjonal advokat, men hennes lidenskap for å reise og henne lyst til å gi sønnen sin sjanse til å være et globalt barn og oppdage verden rundt ham presset henne til å slutte formell lovliv og bli med denne morsomme kjærligheten som holder henne og andre lykkelige.

Vår visjon for Vantage Travels International har alltid vært å gi folk livets reise. ligner på hva vi har opplevd oss selv, og vi håper at våre tjenester vil få deg til å bli forelsket i verden også.

Vi er begge en del av og støttet av et team med tjue erfarne fagfolk i Vantage Travel International . Vi er glade for å starte en dialog, lære om deg, jobbe med å planlegge din neste ferie eller forretningsreise og se et smil av tilfredshet på ansiktet ditt ...

Raed og Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Topp destinasjoner: Våre toppmål som opererer i, er Egypt, Hellas, Dubai, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, New Zealand, Oman, Bahrain, Spania og Tyrkia. Vi tilbyr også europeiske elvkryss og egyptiske elvkryss.
 • Spesialiteter: Vi er spesialister på skreddersydd produkt sammen med svært personlig service innen fritids- eller forretningsreiser.
 • Nylige turer: Vi har vært over hele verden og våre siste turer var til New Zealand, Australia, Storbritannia og Tyskland.

Steder

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, New Zealand

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål