Keystone logo
Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Introduksjon

Hvorfor skal du studere International Hotel Management på Vatel Cyprus ?

122717_14524-20191011-151429-Logo-Vatel-BestSchool-Award.jpg

For å bli en internasjonal sjef er det viktig å ha en internasjonal utdanning, basert på ekte erfaringer!

Læringsmodellen til Vatels skoler basert på en perfekt balanse mellom teori og praktisk erfaring. Vatel fortsetter å forbedre seg, i en evig tilpasning av programmer for å passe til markedets behov i utvikling.

Utdanningsmodellens suksess ble bevist i år; som vi blir tildelt som The Best Hospitality School in Worldby The Worldwide Hospitality Awards jury i Paris, dannet med mer enn 800 fagpersoner fra hotellbransjen.

Vi er den eneste internasjonale hotellstyringsskolen på Kypros som tilbyr et så høyt nivå og prestisjetung grad.

122715_14524-20191011-150934-Students-CampusLife-BreakTime-9-Nimes-NoelBouchut.jpg

Kurs skisserer

Studenter som består av en fast læreplan med obligatoriske emner, veksler kurs med praktiske situasjoner (under sommeropplæring) hvor de har mulighet til å søke og teste det de har lært mens de deltok på MBA i International Hotel Management-programmet.

Den totale studietiden er 18 måneder, inkludert 6 måneders sommertrening i internasjonale hotellkjeder i 4 eller 5 stjerner, i utlandet.

EUs offisielle bachelor- og mastergrad (MBA) er levert på slutten av studiet.

plassering

Skolen vår på Nord-Kypros ligger i Kyrenia (Girne) i sentrum, en veldig fin beliggenhet, ikke langt fra sjøen, solrik med veldig praktisk temperatur; inne i Final International University.

Dette er en veldig praktisk beliggenhet, ettersom du fullt ut kan dra nytte av vår kosmopolitiske by Kyrenia (Girne), en nydelig by med sin blanding av kulturer og livsstil.

Hvorfor studere med Vatel?

Med en bachelor i internasjonal hotelladministrasjon er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. I løpet av disse fire årene av skolegang, studerte Vatel:

  • tilegne seg faglig, juridisk, økonomisk og grunnleggende språklig kunnskap for sitt felt;
  • lære lederteknikker og teamledende ferdigheter.

Disse fremtidige lederne i den internasjonale gjestfrihetsbransjen takler konkrete og operasjonelle faglige realiteter gjennom hele læreplanen:

  • De har ekte klienter på Vatels kafé og restaurant i løpet av de praktiske bruksuke, eldre studenter klarer yngre: de jobber alle sammen i reelle styringsforhold.
  • De perfeksjonerer ferdighetene sine på internship hvert år på 4/5-stjerners hotell, inkludert et internasjonalt internship på 3. året på steder som Frankrike og USA.
  • Deres kurs blir gitt av professorer så vel som fagpersoner i gjestfrihets- og reiselivsnæringen.

Mulighet for å delta i den prisbelønte Marco Polo Student Exchange-ordningen ved andre Vatel Schools.

Steder

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

    Toroslar Caddesi,6, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

Programmer

    Spørsmål