Keystone logo
Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Introduksjon

Gjestfrihets- og turistnæringen setter folk i kontakt med en stadig økende og stadig skiftende verden, noe som gjør den til den eneste i sitt slag. Og det samme gjelder Vatel Group: siden det ble grunnlagt i 1981, har det jobbet med industrielle overganger som påvirker alle dem i kjølvannet og vekker enda flere kall.

Så hvorfor ikke bryte seg løs fra den eldgamle tradisjonen der studenter samles i bare ett land for å studere og reise til andre land rundt om i verden? I stedet for å bare ha en enorm campus i Frankrike, bestemte Vatel seg i begynnelsen av det 21. århundre for å øke sin rekkevidde ved å eksportere sine innovative pedagogiske metoder over hele verden. Vatel er den første verdensomspennende handelshøyskolegruppen innen gjestfrihet og turisme, og har opprettet et enestående nettverk med 50 studiesteder i 31 land. De følger alle den samme læreplanen, som inkluderer den franske gjestfrihetskunsten så vel som regionale tradisjoner: både global og lokal, Vatel er knyttet til innsatsene som er involvert i globaliseringen.

Denne internasjonale utviklingen går helt naturlig hånd i hånd med en internasjonal læreplan. Byggesteinene for jobber for gjestfrihetsindustrien, å lære flere fremmedspråk og gjøre praksisplasser i utlandet er en viktig komponent i våre opprinnelige utdanningsprogrammer, som tar sikte på å målrette og styrke studentenes internasjonale syn. Både i bachelor og MBA kan studentene studere et år på en annen Vatel-campus, mens de fortsetter å lære og nyte en total fordypning i en annen kultur. Våre fakultetsmedlemmer har også et dedikert utvekslingsprogram, et som fremhever deres kunnskap og beste praksis.

I en verden som nå bare tenker på strømmer, en hvor akselerasjon av utveksling, deling av informasjon og den utrolige utvidelsen av teknologier velter arbeidsmarkedet, er et internasjonalt syn nøkkelen til suksess. For Vatel er dette et bevis som har gjort vår gruppe så suksessfull i nesten 40 år nå.

INDEED, DEN LANGE OG BEGYNDELIGE HISTORIEN FOR FORHOLD MELLOM FRANKRIKE OG VIETNAM MARKERES NYTT AV SAMARBEIDET MED VATEL- OG HOA-SEN-UNIVERSITET.

Med ideen om å trene de ivrige unge sinnene til fagpersoner i bransjen, tilbyr skolen de mest ideelle og praktiske undervisningsfasilitetene; med moderne klasserom som er fullt utstyrt med de nyeste pedagogiske og eksperimentelle nødvendighetene.

Steder

  • Ho Chi Minh City

    08 Nguyen Van Trang St, Dist.1, HCM City, Restaurant Campus:120bis Suong Nguyet Anh St, Dist.1, HCM City Ho Chi Minh City, VN, , Ho Chi Minh City

    Programmer

      Spørsmål