Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Introduksjon

Blant de beste

Victoria University of Wellington er nummer én i New Zealand for intensitet av høykvalitetsforskning, og rangerer blant de 2 prosent beste av verdens 18 000 universiteter i henhold til 2022 QS World University Rankings. Vi har nære forbindelser med nasjonens næringsliv, myndigheter og vitenskapelige forskningsmiljøer. Vi holder til i en trygg, kompakt, kreativ og blomstrende by som er ideell for studentlivet.

Når du studerer ved Victoria University of Wellington , vil du bli presset til å tenke selvstendig og inspirert til å lykkes. Du vil bygge et sterkt grunnlag for suksess som kan hjelpe deg å ta karrieren din til neste nivå. Du vil lære av akademikere og forskere i verdensklasse, og dra nytte av våre nære forbindelser med New Zealands næringsliv, myndigheter og vitenskapelige forskningsmiljøer. Vi tilbyr studentene et utvalg av mer enn 80 programmer og er rangert i topp 1 prosent av verdens universiteter for 18 fagområder. Universitetet har Five Stars Plus i 2022 QS Stars-rangeringen av fortreffelighet og fem stjerner i hver av de åtte reviderte kategoriene – kunst og kultur, fagrangering, ansettbarhet, fasiliteter, inkludering, internasjonalisering, forskning og undervisning.

Vi er her for å støtte deg

Som internasjonal student vil du motta støtte fra et dedikert team på campus - Te Kahupapa - Wellington University International - fra det øyeblikket du søker, til ankomst og gjennom studiene. Studenter kan også få tilgang til et bredt spekter av universitetstjenester for å hjelpe deg med å lykkes i studiene. Disse inkluderer ekstra studiehjelp, økonomisk planlegging, støtte til studenter med nedsatt funksjonsevne, konfidensiell rådgivning og råd om helse og velvære. Victoria University of Wellington tilbyr studenter muligheter til å komme seg videre i karrieren, fra profesjonelle programmer som fokuserer på praktiske praksisplasser og forskningsprosjekter i den virkelige verden, til unike lederprogrammer og muligheten til å studere i utlandet i et annet land som en del av graden din. Det er for tiden 35 land å velge mellom, inkludert Singapore, Mexico, Danmark og Hong Kong.

Det ideelle studentstedet

Victoria University of Wellington har tre campus spredt over sentrale Wellington, alle nær offentlig transport, lokale attraksjoner, underholdning og kafeer. Ved universitetet vil du studere i en levende, kreativ, kompakt og trygg by i et vakkert naturmiljø. Wellington er ideell for studentlivet. For å hjelpe deg med å finne deg til rette, få venner og bli involvert i universitetssamfunnet, oppfordres studentene til å bli med i en av universitetets mer enn 100 klubber og samfunn, som spenner fra kulturgrupper til idrettslag.

Finn fremtiden din

Når du studerer ved Victoria University of Wellington , vil du bli presset til å tenke selvstendig og inspirert til å lykkes. Du vil bygge et sterkt grunnlag for suksess som kan hjelpe deg å ta karrieren din til neste nivå. Finn fremtiden din med Victoria University of Wellington .

Rangeringer

Victoria University of Wellington, en av New Zealands eldste institusjoner, har et sterkt globalt syn og et internasjonalt rykte for akademisk fortreffelighet. Vi rangerer konsekvent blant de beste universitetene i verden – blant de øverste 2 prosent av 18 000 universiteter i 2022 QS World University Rankings, og blant de øverste 1 prosent av universitetene i 18 fag.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Spørsmål