Keystone logo
Villanova University

Villanova University

Villanova University

Introduksjon

Villanova University er et katolsk augustinsk samfunn for høyere utdanning, forpliktet til fortreffelighet og utmerkelse i oppdagelsen, formidlingen og anvendelsen av kunnskap. Inspirert av livet og undervisningen til Jesus Kristus, er universitetet forankret i visdom fra den katolske intellektuelle tradisjonen og fremmer en dypere forståelse av forholdet mellom tro og fornuft.

Villanova understreker og feirer liberal arts and sciences som grunnleggende for alle akademiske programmer. Universitetssamfunnet ønsker velkommen og respekterer medlemmer av alle trosretninger som prøver å gi omsorg for det felles beste og som deler en entusiasme for utfordringen med ansvarlig og produktivt medborgerskap for å bygge en rettferdig og fredelig verden.

I jakten på dette oppdraget forplikter vi oss til akademisk fortreffelighet, til våre verdier og tradisjoner, og til våre studenter, alumner og det globale samfunnet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Villanova

    Lancaster Avenue,800, 19085, Villanova

    Spørsmål