Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Villanova University Online

Villanova University Online

Villanova University Online

Introduksjon

Villanova School of Business er en fremste utdanningsinstitusjon som tilbyr bachelor, utdannet og utøvende utdanningsprogrammer. VSB er grunnlagt i 1922 og er kjent for akademisk rigor, kreativitet og innovasjon, praktisk og tjenestemessig læringsmuligheter, et solid grunnlag i etikk og en anvendt utdanning som forbereder studentene til å bli fremragende ledere og globale borgere innenfor den stadig foranderlige, komplekse og fartsfylt verden av virksomheten.rawpixel / Unsplash

Om Villanova University

Villanova University, en romersk-katolsk institusjon med undervisning, ble grunnlagt av Saint Augustine-ordren i 1842 i Villanova, Pennsylvania. En førsteklasses institusjon for høyere utdanning, gir Villanova en omfattende utdanning forankret i liberal arts; en felles forpliktelse til de augustinske idealene om sannhet, enhet og kjærlighet; og et fellesskap dedikert til service til andre.

Et bredt spekter av bachelor, høyere grad og profesjonelle programmer tilbys gjennom universitetets seks høyskoler: College of Liberal Arts and Sciences, Villanova School of Business, Engineering College, College of Nursing, College of Professional Studies, som samt Villanova University Charles Widger School of Law. Med en total påmelding som overgår 10.000 bachelorstudenter, studenter og jurister, er Villanova det eldste og største katolske universitetet i Commonwealth of Pennsylvania.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Villanova

    Villanova, USA

    Spørsmål