Keystone logo
Villanova University MA i liberale studier
Villanova University

MA i liberale studier

Villanova, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

LST-studenter begynner programmet med to grunnleggende kurs, et gammelt og et moderne. LST Foundation-kursene (Ancient and Modern) tjener til å gi innkommende LST-studenter bred bakgrunn i noen av nøkkeltekstene og ideene til verdenssivilisasjonen. I tillegg gir de LST-studentene en introduksjon til ferdighetene og forventningene som er i samsvar med høyere utdanning innen humaniora og samfunnsvitenskap.

Etter å ha tatt de nødvendige grunnkursene, kan studenten velge tjueen studiepoeng (syv tre-studiepoengskurs, eller grupper på tre ett-studiepoengskurs) fra de vanlige tilbudene som finnes i Liberal Studies eller i de andre avdelingene i humaniora og samfunnsvitenskap på Villanova. Det er nesten 200 kurs å velge mellom på tvers av læreplanen. Nesten alle kurs tilbys sent på ettermiddagen og kvelden og tilbys året rundt. For å sikre en bred eksponering for flere disipliner, kan studentene ikke ta mer enn tre kurs i en avgangsavdeling (med unntak av Liberal Studies; studentene kan ta så mange Liberal Studies-kurs som de ønsker).

Det siste kurset er Directed Readings som fungerer som et toppsteinprosjekt for studentens studieprogram innen Liberal Studies. Se nedenfor for den fulle beskrivelsen av kravet til Directed Readings.

Alle kurs, inkludert Directed Readings-kravet, velges av studenten i samråd med sin faglige rådgiver. Det forventes å fullføre Liberal Studies-programmets krav at studenten skal velge emner som danner et integrert studieløp, enten formet av studentens individuelle interesser, eller formet gjennom sertifikatprogrammene.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master of Liberal Arts
  • Washington, USA
  • Online
 • Liberal Arts MA (Hons)
  • Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • M.A. in Liberal Studies
  • Prague, Tsjekkia