Keystone logo
Vistula University

Vistula University

Vistula University

Introduksjon

Om oss

Vistula University er sammen med The Vistula School of Hospitality (tidligere Warszawa School of Tourism and Hospitality Management) en av de største pilarene i den dynamisk utviklende Vistula-gruppen av universiteter. Begge institusjonene opererer på en campus i Warszawa. I 2014 ble de med i Universitetet for Business i Wrocław, og i 2018, ved Józef Gieysztor Academy of Humanities i Pułtusk og Olsztyn University.

Vistula-gruppen av universiteter betyr 27 års erfaring på markedet. Den blander tradisjon og de mest innovative trender i vitenskapens verden. Konsernets universiteter er bundet sammen av et felles oppdrag. Vi gir ungdom den kunnskapen de trenger i fremtiden. Vi står opp for våre praktiske gradprofiler som gir våre kandidater en garanti for suksess på arbeidsmarkedet i det dynamisk forandrede økonomiske miljøet i Polen og Europa. Våre akademikere er anerkjent av vitenskapelige myndigheter og utøvere. Vi samarbeider tett med forretnings- og internasjonale organisasjoner.

For tiden utdanner vi over 5000 ungdommer fra 83 land. Våre forelesere kommer fra alle kontinenter, og våre studenter kan studere i 40 land, som en del av Erasmus-programmet. Åpenhet til verden bidrar til det unike læringsmiljøet til Vistula-gruppen av universiteter. Polske studenter trenger ikke lenger å reise til utlandet dersom de ønsker å studere og skape ferdigheter i et internasjonalt miljø.

På Vistula-gruppen av universiteter trekker vi på energi og muligheter generert ved gjensidig samarbeid mellom fem institusjoner for høyere utdanning.

Hvorfor Vistula

Velg Vistula University og Vistula School of Hospitality (tidligere Warszawa School of Tourism and Hospitality Management) Disse anerkjente universitetene, grunnlagt av Polens ledende eksperter, er veletablerte i utdanningsmarkedet. Vi samarbeider tett med bedrifter og støtter initiativrike studenter, noe som gjør oss unike på det polske utdanningsmarkedet.

Fordeler

Prestisjefylt diplom

 1. Vi er et av de fem beste offentlige og private universitetene, ifølge Perspektywy utdanningsportals 2015 rangering av universiteter.
 2. Ifølge hjemmet
 3. Følgende akkrediteringer av internasjonale akademiske samfunn bærer vitnesbyrd om det faktum: Verdensråd og samling om samarbeidsutdanning, EURASHE, CEEMAN - den mest prestisjefylte ledelsesakkreditering til universiteter.

Du tjener praktisk kunnskap fra anerkjente eksperter

Vår lærer- og forskningsfakultet består av fagfolk som liker å dele kunnskapen som de har kjøpt i anerkjente selskaper og institusjoner, blant annet: Professor Witold Orłowski - tidligere presidentkonsulent og medlem av det nasjonale utviklingsrådet, Marek Kulczycki, PhD - President for FM Bank PBP Tidligere arbeider for FN, professor Krzysztof Rybiński - tidligere visepresident for Polens nasjonalbank, professor Andrzej Olechowski - tidligere finansminister og utenriksminister, professor Longin Pastusiak - tidligere visepresident for NATOs parlamentariske forsamling, professor Jerzy M. Nowak - visepresident for den euro-atlantiske foreningen, professor Paweł Bożyk - medlem av Senatet ved De forente nasjoners universitet i Tokyo, lektor Oskar Kowalewski, medlem av redaksjonen til Family Business Review magazine, professor Jan Fazlagić - ekspert på å forvalte kunnskap, utdanning, kreativitet, innovasjon på og intellektuell kapital, professor Roman Fulneczek - tidligere leder av Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, lektor Wojciech Kostecki - medlem av Global Security Fellows Initiative, Aleksandra Wiktorow, PhD - Forsikringsombudsmann, tidligere arbeidsminister.

Ved å samarbeide med strålende forskere fra universiteter i verdensklasse sikrer vi at utdanningen vi tilbyr, samsvarer med de virkelige behovene til det globale arbeidsmarkedet.

Du studerer i et internasjonalt miljø

 • Ta en tur rundt campus, og du vil høre nesten alle verdens språk.
 • Du vil kunne delta i praktik og utdanningsprosjekter i utlandet, inkludert prosjekter i Tyskland, Spania og Tyrkia.
 • Hvis du ønsker det, kan du delta i Erasmus-programmet, og studere på et av våre 30 partneruniversiteter.
 • Vistula University organiserer også International Week-arrangementet, hvor du får mulighet til å delta i forelesninger av professorer fra utlandet.
 • Perspektywy utdanningsportalen anerkjente våre internasjonale kampanjer i Genius Universitatis 2014-konkurransen.

Vi vil forberede deg på en internasjonal karriere

 1. Vistula University gir deg muligheten til å delta i stipendprogrammer, praksisplasser, samt internasjonale prosjekter utført, f.eks. I Kina.
 2. Du kan også dra nytte av JOB SPOT, et innovativt studentinitiativ som organiserer forelesninger av forretningsspesialister og ansattes åpne dager.
 3. Globalizer er enda et unikt program. Det er det eneste programmet i Polen som tillater utenlandske studenter å skrive sine avhandlinger i form av prosjekter. Målet er å støtte våre selskaper ved å starte aktiviteter i studentens opprinnelsesland.

Online programmer - studere hvor og når du vil

Ifølge forskningen fra Arbeids- og sosialpolitikk er fjernundervisningsprogrammet perfekt når det gjelder faglig opplæring, ettersom de perfekt etterligner faglig arbeid. I oktober 2014 etablerte vi en avansert e-læring plattform for økonomi og regnskap, økonomi og ledelse programmer. M-Vistula-plattformen kan nås fra hvor som helst, når som helst, ved hjelp av en hvilken som helst enhet - det være seg en telefon, en tablet eller en datamaskin. Du vil tjene samme type grad som andre studenter. Forskjellen ligger i hvordan læreplanen er organisert - 60% av kursene er fjernundervisningskurs. Mer informasjon tilgjengelig her

Stipendene vil bidra til å betale din undervisning

Mulighetene er mange, fra behovsbaserte stipendier, til stipend for akademiske prestasjoner, spesielle hjelpebidrag, uførhetstipendier og departementstipendier for akademisk fortjeneste. Mer informasjon tilgjengelig her

Hold deg i form med å spille i en av sportsseksjonene

For din disposisjon er en spesiell sportshall med et areal på over 600 m2, tilpasset for å spille basketball, volleyball, innendørs fotball, badminton og aerobic (på grunn av det utmerkede lydsystemet). Universitetsbygningen har moderne, profesjonelt utstyr som hjelper deg med å holde deg i form og forme kroppen din. Studentene har også mulighet til å bruke tennisbanene som ligger ved siden av college med en rabatt på 50%.

Studere på en moderne campus

29 000 m2 campus inneholder rom med klimaanlegg, foredragshaller med kapasitet til hundrevis av studenter, romslige klasser, leserom, bibliotek, treningsstudio, idrettshall og 2 restauranter som serverer retter og snacks fra hele verden. På varmere dager kan du slappe av ute på universitetets romslige gårdsplass. Bygningen er også tilgjengelig for funksjonshemmede.

Oppdrag

Den beste måten er å forberede våre kandidater på deres fremtidige karriere ved å kontinuerlig modernisere studieteknologien og tilpasse studiet til den forandrede verden.

Visjon 2020

Vistula vil være et universitet som best leser utfordringene i fremtiden. Vi ønsker å være et første valg universitet for de som har ambisjoner om å skaffe seg kunnskap og vinne verden.

Steder

 • Warsaw

  Stokłosy,3, 02-787, Warsaw

Spørsmål