Keystone logo
Vistula University Master i grafisk design
Vistula University

Master i grafisk design

Warsaw, Polen

4 Semesters

Pusse

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 1 450 / per year *

På universitetsområdet

* per år, 775 EUR per semester - studieavgift for heltidsstudier for EU-borgere. 120 EUR - registreringsavgift.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programbeskrivelse

Grafisk design på Bachelor nivå er dedikert til å lære grafikk teknikker og få en grunnleggende kunnskap om kunsten. Kandidatprogrammet ved Det europeiske fakultet for kunst ved Vistula University vil gjøre det mulig for deg å utvide din kunnskap om emnet sterkt. Mastergradsprogrammet gir også en flott mulighet til å lære å bevisst planlegge din profesjonelle karriere, i en verden hvor stor kunnskap og ferdigheter er navnet på spillet.

Grafisk design på det europeiske fakultetet for Vistula University er et program utviklet for alle som vil være uavhengige, og ikke er redde for kunstneriske eksperimenter. Det gir også den perfekte plassen for de som er interessert i eksperimentelt arbeid, bruker sine fantasi, egne tegneferdigheter, fotografering og det siste innen digital utskrift.

Så hvis du vil implementere dine egne originale kunstneriske konsepter, og kunne utnytte dine grafiske designferdigheter, vil det toårige masterprogrammet gi deg den nødvendige kunnskapen og spesialkunnskapen. Disse vil du få i forelesninger og ulike workshops, både i klassen og i friluftslivet.

Krav

Hvis du ønsker å søke om grafisk design mastergradsprogrammet, må du oppfylle følgende krav:

 • Være innehaver av en bachelorgrad.
 • Være en kandidat til et bachelor- eller mastergradsprogram i kunst eller et annet fagområde - f. Eks. Liberal og generell kunst.
 • Pass intervjuet, kombinert med en presentasjon og automatisk analyse av din kunstneriske portefølje.

Om programmet

Læreplanen for Grafisk Design (Masternivå) -programmet er harmonisk med universitetets oppdrags- og utviklingsstrategi. Den forbereder kandidater for arbeid på moderne, avanserte oppgaver innen design, annonsering og grafikk - både individuelt og som et team, ved hjelp av digital og analog teknologi.

Læreplanen er basert på et balansert sett med tradisjonelle kunstneriske teknikker, samt moderne fotografiske og digitale teknikker. Kursene legger praktisk kunnskap først og vil utvikle din kreative tenkning, og evnen til å fullføre kunstneriske og designoppgaver.

Så, hvis du ønsker å være en uavhengig kunstner eller jobber som grafikkdesigner, er det å studere ved Vistula University !

Turnus

Det 6. og siste semesteret av programmet inkluderer et lærerutdanning. Det er obligatorisk for heltids- og deltidsstudenter og er 50 timer lang (to uker).

Ekspertise

Ved Vistula University kommer praktiske bruksområder av undervisningsmateriale først, og masterprogrammet kombinerer dette med undervisning kreativt design og hvordan man kan fremme prosjekter meldingskunst og handel.

Sub-majors

Det grafiske designprogrammet (Master's level) tilbyr to del-majors: kunstnerisk grafisk design og mediekunst.

 • Under-hoved: Kunstnerisk grafisk design

Du vil i stor grad utvide din kunnskap om grafiske teknikker, som datorgrafik. Mastergradsprogrammet ved Vistula University vil gjøre det mulig for deg å lage ulike kunstneriske eksperimenter ved hjelp av fantasi, tegning og fotografering. Du vil skape mange unike kunstverk, romlige og grafiske design.

 • Under-hoved: Mediekunst

Du vil utvide din kunnskap om digitale og analoge medier, samt bli en bevisst skaperen, klar til å jobbe i kreativ kunst. Du vil få den erfaringen som er nødvendig for å implementere dine egne kunstneriske ideer og fokusere på dine egne utvalgte områder når du utvikler deg som en grafikkdesigner. Underhovedet er designet med alle som ønsker å jobbe med kommersiell kunst i tankene.

Karriere etter studier

Grafisk design er designet for å forberede deg best for din valgte karriere. En praktisk tilnærming, kombinert med muligheten til å få et bredt spekter av ferdigheter, lar deg utvikle seg i den retningen du velger, og ta dine første skritt mot profesjonell suksess.

Etter oppgradering får du tittelen "Master of Art".

Fordeler med å studere datateknikk

 • Kreativ uavhengighet

Ved å bli en Master of Art, vil du kunne, uavhengig og bevisst, skape kunstverk ved hjelp av dine valgte teknikker.

 • Utforming av grafikk

Du vil lære å lage dine egne konsepter for å lage grafisk materiale for utskrift, ved hjelp av ulike teknikker, basert på din egen fantasi, kunstneriske kunnskaper og passende tekniske ferdigheter.

 • Verktøy av handel

I løpet av studiene lærer du også å bruke spesialiserte verktøy og utstyr som er nyttige for å skape unike design. Du vil være godt forberedt på å jobbe i de dynamiske verdenene med reklame og nye medier.

 • Klar til å arbeide

Som kandidat vil du kunne bruke kunnskapen om typografi og grafisk design, samt markedsføring og markedsføring, for å skape og gjennomføre kommersielle prosjekter innen områder som reklame.

Studieavgift

Undervisningsavgift for heltidsstudier (BA / MA) på engelsk - EU-borgere *

 • Registreringsavgift: 120 €

 • Undervisningsavgift (per år): 1 450 €

 • Undervisningsavgift (per semester): 775 €

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Executive Master i interaktiv design: virtuell og utvidet virkelighet
 • Spesialisert master i møbeldesign
  • Milan, Italia
 • Master i mote, erfaring og designledelse - MAFED
  • Milan, Italia