Keystone logo
VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Introduksjon

Å være på utdanningsområdet betyr å være forberedt på endring, læring er konstant bevegelse.

Hvis vi legger til denne viktige funksjonen hastigheten vi opplever i sosiale endringer i dag, må vi begynne med å si at alt er mulig når vi snakker om undervisningsmetode.

Vi starter med det åpenbare: språk lar oss kommunisere. Derfor må læring av et andrespråk ha kommunikasjon som hovedakse. Vi får elevene våre til å kommunisere på spansk, vår metode har et tydelig stress på kommunikasjon. I tillegg til dette didaktiske formålet, tror vi på kraften i nedsenking i et fellesskap av spansktalende. Når elevene er fordypet i språket han ønsker å lære, gjelder alt de lærer i klassen i forskjellige virkelige sammenhenger hele tiden. Denne konstante eksponeringen formidler behovet for sterk motivasjon og øker derfor deres sjanser til å lære.

I VOS drar vi fordel av utdanningskraften i denne fordypningen i språket: ingen tilsynelatende realiteter, vi bruker virkeligheten med all sin styrke, både i klassen og utenfor (i e-læring er dette også mulig: den spanske fordypningen kan være nesten fullstendig oppnådd gjennom et sosialt nettverk).

Denne kunnskapsinnsamlingen fortsetter i ukentlige workshops og kulturelle aktiviteter som gjør hver dag til et kulturelt eventyr med spansk.

I utformingen av vårt pedagogiske pensum og planlegging av hver spanskklasse, er vi veldig klar over det avgjørende faktum at "læring ble påvirket av teknologi". Dette endrer undervisningspraksis, elevens rolle, hva som er kunnskap og i hovedsak hva vi gjør for at folk skal lære.

Steder

 • 1906

  Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål