Keystone logo
Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Introduksjon

Warsaw College of Promotion

Promotion, Media

Universitetet har som mål å utdanne høyt kvalifiserte spesialister, gi dem lyd teoretisk kunnskap og avanserte, faglige ferdigheter, som svarer til forventningene til arbeidsmarkedet. Vi lager mobile og fleksible fagfolk, egnet for nye muligheter for sysselsetting. Vårt læringsmål er best beskrevet av universitetets latinske motto "Consilio Manuque" (med forsiktighet og adroitness).

Utdanning ved Universitetet vårt er basert på originale programmer og studieplaner designet for individuelle spesialiseringer. 16 års erfaring i utdanning, grundig forskning og fleksibel holdning til endringer tillater oss å eliminere en rekke kunnskaper og ferdigheter som kan være irrelevante for det fremtidige arbeidsmarkedet og gjøre utdanningsprosessen skreddersydd for hver enkelt persons behov student.

117311_pexels-photo-669615.jpeg

Former for studier

Utdanning ved Universitetet tar form av forelesninger, klasser, seminarer, språkkurs og workshops. Kursformer er tilpasset bestemte emner og ferdighetene som læres. Studentene kan også delta regelmessige konsultasjoner med forelesere. Et moderne læringsprogram konsentrert om praktiske ferdigheter kan ikke implementeres uten nødvendige fasiliteter, inkludert dataprogrammer som studenten må bruke når de er ansatt.

Lærerpersonale

Tutorials ved University er utført av over 100 forelesere, inkludert de fleste professorer og leger. Universitetspersonalet er spesialister som er aktivt involvert i fagområdene og er dermed ansvarlige for å gjennomføre faglig opplæring.

Kvalitetsvurdering

Høy kvalitet på utdanning er Universitetet er vår primære bekymring. I 2016 har universitetet blitt positivt akkreditert av den polske akkrediteringskommisjonen, og akkreditering er gyldig frem til 2023.

Har det hyggelig

Studenter på opprykk, media

Steder

 • Warsaw

  Al. Jerozolimskie str. 44, 00-024, Warsaw

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål