Keystone logo
© Eva Dang
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Introduksjon

Enten dette er ditt første skritt mot en kvalifisering eller det er en del av ditt ønske om livslang læring, har vi mange forskjellige kurs og ekstrautdanningsprosjekter som kan tilby deg.

Som en av de største videre- og høyere utdanningshøgskolene i Storbritannia, med unike høyskoler over to fylker, tar vi sikte på å levere læringsopplevelser som fører til utvikling av bredere ferdighetsgrunnlag og forbedrede destinasjoner for alle våre studenter.

Vår seneste Ofsted-inspeksjon fremhever vår suksess og sterkt fokus både på studenter og på møte industriens behov. Vi er også en av kun fem høgskoler i Storbritannia for å få Stiftelsesgodkjenningstilsyn fra Privy Council - noe som betyr at vår høyere utdanning akademisk kvalitet og standarder er lik alle universitet.

Vi tror det handler ikke bare om vitale kvalifikasjoner og kunnskaper du trenger for å komme videre, men de viktige overførbare ferdighetene som skal hjelpe deg i de neste trinnene, uansett hva de kan være.

WCG vil hjelpe deg med å utvikle et entreprenørskapsinnhold ved å sette opp initiativrike og innovative ferdigheter og atferd, noe som vil hjelpe deg med å bli vellykket i en stadig konkurransedyktig verden.

Vi tilbyr alle de ovennevnte i et støttende, vennlig, høy kvalitet og teknologisk drevet miljø. Våre studenters suksessfrekvenser og A-nivå-resultater er på heltid høye, med våre studenter utvikler seg på et bredt spekter av karriere med globalt anerkjente merkevarer, og mange studenter har også satt opp egne virksomheter og bedriftsprosjekter.

Steder

  • Royal Leamington Spa

    Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

    Programmer

      Spørsmål