Keystone logo
Washburn University

Washburn University

Washburn University

Introduksjon

Washburn University Er en offentlig institusjon med over 7500 studenter og 1.000 fakultet og medarbeidere involvert i mer enn 200 akademiske programmer. Våre programmer fører til sertifisering, assosiert, bachelor, mastergrad, lege i sykepleie og juris doktorgrad.

Alle våre programmer tilbys gjennom College of Arts and Sciences og skolene for Applied Studies, Business, Law and Nursing på en 160-acre bolig campus i hjertet av Topeka, Kan.

De bredt baserte liberale kunst og profesjonelle programmer er beriket av et langvarig interaktivt forhold mellom campus og Kansas hovedstads samfunn.

Det er lett å bli involvert

I tillegg til et bredt spekter av akademiske muligheter, kan studentene delta i mer enn 100 på campus klubber og organisasjoner - fra The Bod Squad, som støtter Washburns NCAA Divisjon II atletiske programmer, til studentregering og utover. Studenter, fakultet og ansatte kan også nyte mange frivillige, kulturelle og rekreasjonsmuligheter gjennom hele campus og Topeka samfunnet.

På Washburn er en kvalitetsutdannelse rimelig

Siden grunnleggelsen i 1865, har Washburn gitt studenter i alle samfunnslag et sted å realisere sine drømmer. I dag fortsetter vår arv av rimelig, kvalitetsutdannelse for alle.

 • Washburn er årlig rangert som en av de beste høgskolene i Midtvesten av US News and World Report.
 • Mer enn 70 millioner dollar i økonomisk støtte er tilgjengelig for studenter årlig.
 • Stipendier tildelt fra universitetsressursene er totalt 7,9 millioner dollar.
 • Innbyggerne i Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma og Texas betaler Kansas bosatt undervisning.

Vision Erklæring

Washburn University er en fremtredende offentlig Midwest regional undervisningsinstitusjon anerkjent som fellesskapsleder i å gi en overlegen student-sentrert, læringsfokusert læringserfaring, forberede kandidater til suksess i sitt utvalgte yrke og stimulere økonomisk vitalitet.

Formålsparagraf

Washburn University beriker elevers liv ved å gi muligheter for å utvikle og realisere sitt intellektuelle, akademiske og faglige potensial, noe som fører til å bli produktive og ansvarlige borgere. Vi er forpliktet til dyktighet i undervisning, vitenskapelig arbeid, kvalitets akademiske og profesjonelle programmer og høye nivåer av fakultet-student interaksjon. Vi utvikler og engasjerer oss i relasjoner for å forbedre pedagogiske erfaringer og samfunnet vårt.

Kjerneverdier

 • Integritet: Å handle ærlig, rettferdig og etisk, og skape en tillitskultur som er tydelig i alle universitetets aktiviteter og beslutningsprosesser.
 • Excellence: serverer vårt vitenskapelige samfunn ved å levere konsekvent høykvalitetsprogrammer, undervisning, service og stipend.
 • Ansvarlighet: Sikre faglig, programmatisk og finanspolitisk integritet og verdier gjennom forsiktig forvaltning av ressursene som er betrodd Universitetet.
 • Respekt: ​​omfavner mangfold og behandler andre kollektivt med høflighet, åpenhet og profesjonalitet i alle samspill, aktiviteter og beslutningsprosesser.
 • Samarbeid: arbeider mot felles mål med andre i universitetet og samfunnet mens man verdsetter samarbeid, deltakelse og mangfold av ideer og perspektiver.
 • Innovasjon: Oppmuntre, vurdere og støtte utviklingen av ideer ved å fremme individuell oppfinnsomhet og kreativitet og skape et miljø med muligheter for vekst og forandring.


Våre programmer er fullt akkreditert av Høyere Læringskommisjonen.


Washburn University er i stand til å tilby fjernundervisningsprogrammer i en rekke stater gjennom vårt medlemskap i SARA - National Council for State Authorization Reciprocity Agreements. SARA er en frivillig avtale mellom medlemslandene og de amerikanske territoriene som etablerer sammenlignbare nasjonale standarder for utdanningen av postnærværende fjernundervisningskurs og -programmer. Under den nåværende avtalen er Washburn autorisert til å tilby programmer i alle statene unntatt California, Florida og Massachusetts som ikke er medlemmer av SARA.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Topeka

  1700 SW College Ave,, 66621, Topeka

Spørsmål