Keystone logo
Warwick Business School

Warwick Business School

Warwick Business School

Introduksjon

Warwick Business School er ikke bare en verdenshøyskole i hjertet av et universitet i verdensklasse; det er et nav for nysgjerrighet som stadig utfordrer status quo og fremmer virksomheten som en makt for godt.

Siden 1967 har vi ønsket studenter fra hele verden velkommen til å studere med oss ved University of Warwick. Fra en ydmyk begynnelse har WBS vokst til å bli den største avdelingen ved universitetet, med et globalt nettverk av over 56 260 alumner i mer enn 171 land.

Med en sunn balanse mellom teori og praksis, forvandler vi mennesker virkelig ved å utvikle dem både profesjonelt og personlig. Vi er for menneskene som er begeistret for alt rundt dem, drevet til å lære, stille spørsmål, debattere og ha reell innvirkning.

Studentene våre kommer til å studere med oss fra hele verden, og er formet av verdiene til institusjonen vår: nysgjerrighet, rastløshet, åpenhet og fremragende karakter. Våre unike CORE-verdier gir en utfordrende og innovativ læringskultur som forbereder studentene våre på suksess i deres fremtidige karriere.

Vår fakultet produserer transformativ forskning som søker å lede debatt og skape effekt. Denne undersøkelsen understøtter vår undervisning, bidrar til å utvikle nysgjerrige og entreprenørmessige tanker som vil gi et positivt bidrag til din organisasjon.

Ligger på University of Warwicks campus, tilbyr vi en rekke kurs som dekker grunn-, doktorgrad, MBA og doktorgrad, mens vi fra London-basen vår, som ligger på The Shard, tilbyr en rekke MBA- og lederprogrammer .

Vi er den første britiske handelshøyskolen som har blitt trippel akkreditert, fra AACSB, EQUIS og AMBA, og som mottar Athena SWAN Silver Award for å forbedre likestilling.

For den mest oppdaterte kurs- og studieavgiftsinformasjonen, vennligst besøk vår nettside. www. WBS .ac.uk

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Coventry

  Warwick Business School The University of Warwick,

  • London

   32 London Bridge St, SE1 9SG, London

   Spørsmål