Keystone logo
Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Introduksjon

Webster University

Webster University ble grunnlagt i St. Louis, Missouri i 1915, og er et akkreditert, non-profit amerikansk universitet med over 100 lokasjoner i ti land. For tiden er det 22 000 studenter som studerer ved Webster-campus rundt om i verden. Webster University har et internasjonalt rykte for undervisning og akademisk dyktighet. Webster er kjent for sine innovative, akkrediterte utdanningsprogrammer, og møter behovene til studenter, bedrifter og arbeidende voksne over hele verden.

Webster Leiden Campus er en av fire internasjonale studiesteder i Europa. Det er det eneste instituttet for høyere utdanning i Nederland som tilbyr amerikanske akkrediterte grader (både en BA/BS- og MA/MBA-utdanning). Siden Webster begynte å tilby amerikanske grader i Nederland i 1983, har over 1600 studenter uteksaminert seg. Alumniene jobber for mange av de mest prestisjefylte og interessante selskapene og organisasjonene i verden.

Webster Leiden Campus

 • Webster startet sin virksomhet i 1983 i en sjarmerende bygning i det historiske sentrum av Leiden.
 • Webster er det eneste akkrediterte instituttet for høyere utdanning i Nederland som tilbyr amerikanske akkrediterte grader (både en BA/BS- og MA/MBA-utdanning).
 • For tiden hjem til 300 studenter som representerer over 50 nasjonaliteter med et alumninettverk på nesten 2000 studenter.
 • Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikert til fortreffelighet

Hvorfor Webster Leiden?

Webster Leiden Campus ble grunnlagt i 1983 og siden den gang har vi hatt over 2000 studenter fra over 50 land uteksaminert. Vi er det eneste instituttet for høyere utdanning som tilbyr amerikansk-akkrediterte grader i Nederland med fem skoler og høyskoler, inkludert Arts & Sciences, Business & Technology, Communications, Education og Fine Arts.

Vårt oppdrag er dristig og passende for disse tider: Webster University, en verdensomspennende institusjon, som sikrer læringsopplevelser av høy kvalitet som forvandler studenter for globalt medborgerskap og individuell fortreffelighet.

Topp grunner til å studere på Webster Leiden Campus

Hvis du planlegger å studere for en amerikansk grad i utlandet her er våre viktigste grunner til at du bør velge Webster Leiden Campus som studiemål.

 • Studer i hjertet av Europa
  • Ligger i hjertet av Nederland, våre Leiden campus naboer Haag og Amsterdam, hjem til mange organisasjoner og virksomheter med en mangfoldig og internasjonal arbeidsstyrke og klientell. Vår strategiske beliggenhet og globale rekkevidde tiltrekker seg et nettverk av fakulteter i verdensklasse, som ofte kommer rett fra de samme internasjonale virksomhetene og organisasjonene, som gir studentene våre en unik læringsopplevelse der dyp akademisk kunnskap kombineres med faglig ekspertise.
 • Amerikansk utdanning i Europa
  • Webster Leiden er det eneste universitetet som legger til rette for muligheten til å få en amerikansk utdanning og akkreditering i Nederland.
 • Fleksibel gradsstruktur
  • Websters fleksible gradsstruktur fremmer akademisk dybde og intellektuell bredde, og oppmuntrer deg til å utforske ulike interesser. Omtrent halvparten av kursene dine vil være fokusert på hovedområdet ditt. De resterende kursene dine kan tildeles et andre hovedfag, hovedfag, bifag eller sertifikat.
 • Det er rimelig
  • Sammenlignet med andre europeiske destinasjoner som Storbritannia, er Nederland et rimelig sted å tjene en grad. Levekostnadene er betydelig lavere i "universitetsbyer" som Leiden, spesielt i forhold til hva du finner i London eller Paris. NS, landets nasjonale togselskap, tilbyr også sterkt rabatterte billetter til studenter via sitt OV-Chipkaart-program. I tillegg til de mange studentrabattene som tilbys av restauranter, teatre og andre bedrifter, er det å leve uten bil ikke bare et alternativ, det er praktisk talt en livsstil. Det er mye lettere å komme seg rundt på tog eller sykkel.
 • Orienteringsår 'Zoekjaar' for nyutdannede
  • Etter eksamen fra Webster vil en verden av spennende muligheter bli tilgjengelig for deg. 'Orienteringsåret for nyutdannede som søker arbeid' er en oppholdstillatelse rettet mot å beholde utenlandsk talent for det nederlandske arbeidsmarkedet. Du har inntil tre år etter endt utdanning på å søke om denne ettårige oppholdstillatelsen.
 • Karrieretjeneste
  • Webster Universitys karrieresenter har som mål å gi studentene muligheten til å presentere det beste av seg selv når de søker om praksisplasser eller jobber. Karrieresenterets oppgave er å utdanne studentene våre om karriereutviklingsprosessen og bransjealternativer, slik at de kan ta informerte karrierebeslutninger. Videre tar vi sikte på å forberede studentene våre på erfaringsbasert læring (dvs praksisplasser og samfunnstjeneste), sysselsetting og videreutdanning og å koble ansettelsesorganisasjoner med vårt mangfoldige studenttalent.

Rangeringer

Webster Universitys globale anerkjennelse

 • Webster University fortsetter å være rangert i toppnivået i kategorien Regional Universities-Midwest i 2020 US News and World Report Best Colleges
 • Study Abroad-programmer rangert blant de 2 beste prosentene av de 1500 høyskolene og universitetene som ble undersøkt i "America's Best Colleges" 2019-utgaven av US News & World Report
 • Forbes' "America's Top Colleges" 2018, og anerkjent blant de beste i nasjonen for studier i utlandet
 • TheBestSchools.org anerkjente Webster for å være blant de beste online masterprogrammene

Steder

 • Leiden

  Webster Leiden Campus Boommarkt 1 , 2311 EA, Leiden

  Spørsmål