Keystone logo
Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Introduksjon

Webster Athen Er dedikert til å fremme en campuskultur som omfavner og feirer mangfold og inkludering, og fremmer internasjonal forståelse og forståelse. Forbereder våre studenter på et effektivt, ansvarlig og dynamisk engasjement i det moderne samfunnet de bor og tjener, og for excellence og lederskap i deres personlige og profesjonelle liv. Vårt campus ligger i Aten, Hellas - i det historiske distriktet Plaka.

Kvalitet utdanning

Vårt mål er å oppnå dine pedagogiske ambisjoner. Motta en unik pedagogisk opplevelse hos Webster Athens kan utføres med vår hjelp ved å ringe Admissions Office på +30 211-990-5309 og +30 211-990-5329.

lære ved å gjøre

Enten interessen din er forretning eller kommunikasjon, vil du være en aktiv elev på Webster Athens. Hvis klasserommet ikke gir deg nok "praktisk erfaring", vil vår plassering i Hellas hovedstad gi deg mange praktikopphold.

På fornavn

Med et lavt forhold mellom elev og fakultet og gjennomsnittlig klassestørrelse, gjør Webster Athens din utdanning personlig. Fakultetet blir kjent med studenter på fornavn og er lett tilgjengelig for å hjelpe studenter når det er nødvendig.

Webster Athen er dedikert til fortreffelighet i undervisning, og omfatter et internasjonalt perspektiv gjennom hele læreplanen. Hvert trinn i veien, vil du motta oppmerksomheten og støtten du trenger å trives.

Vi tilbyr amerikansk bachelor- og mastergrad i en fleksibel struktur som fremmer akademisk dybde og oppfordrer deg til å utforske ulike interesser. På Webster Athens vil du ha muligheter til å bygge ferdigheter og kompetanse gjennom studieturer, konferanser og praksisplasser. På vår campus vil du studere i et kulturelt mangfoldig miljø - som vil skape et livslangt internasjonalt nettverk.

Webster University, grunnlagt i St. Louis, Missouri i 1915, er et non-profit amerikansk universitet som er akkreditert av The Higher Learning Commission. Webster Universitys pedagogiske miljø blander bekvemmeligheter av et lite universitet med mulighetene til en stor. Alt er på plass på campus for å gi deg en praktisk tilnærming til utdanning som er knyttet til den profesjonelle verden du snart kommer inn på.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål