Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Introduksjon

Handle om

Utdanne seg mot internasjonalt lederskap innen vitenskapelig forskning og oppdagelse

Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates ånden av henvendelse og oppdagelse. Siden etableringen i 1958 som den akademiske armen til Weizmann institutt for naturvitenskapelig ansvarlig for all student og postdoktor, har Feinberg Graduate School etablert sitt rykte som et tverrfaglig senter hvor studentene streber etter å nå det høyeste nivået av kunnskap og forståelse under veiledning av kreative og opprinnelige forskere i naturvitenskap og matematikk.

På Feinberg Graduate School kan du bli en del av den prestisjetunge prestasjonshistorien ved Weizmann-instituttet, som kan skryte av Nobelprisvinnere og Turing Award-laureater. Som student på Feinberg Graduate School vil du være involvert i vitenskapelig forskning som gjennomføres ved Institutt og bruke tiden til både forskning og studier, ved hjelp av toppmoderne, toppmoderne verktøy og utstyr og jobber direkte med forskningsgrupper i forkant av sine felt internasjonalt. Feinberg Graduate School tilbyr stipend for alle studenter og belaster ingen studieavgift, slik at du har råd til å bli fullt nedsenket i studiene. Alle klasser på Feinberg Graduate School er utført på engelsk.

Oppdrag

Graduate School s mål er den avanserte opplæringen av nye generasjoner av kreative og originale forskere i naturvitenskap og matematikk - med andre ord utdanning av fremtidige vitenskapelige ledere. Alle studenter på Feinberg Graduate School er direkte involvert i forskningen utført på instituttet.

Studie spor og fagområder

Feinberg Graduate School tilbyr følgende studie spor:

 • Vanlig MSc Track
 • Ikke-avhandling MSc Spor i Vitenskapsundervisning
 • Direkte PhD Track
 • Vanlig PhD Track
 • PhD-spor for MDs
 • Undervisningssertifiseringsprogram

Hovedfagene for studier og forskning er: Fysisk Vitenskap | Kjemisk Vitenskap | Biovitenskap | Matematikk og datavitenskap | Vitenskapsundervisning.

akkreditering

Feinberg Graduate School er akkreditert av Rådet for høyere utdanning i Israel.

Språk

Det offisielle undervisningen på Feinberg Graduate School er engelsk. Dette gjør det mulig for internasjonale studenter å dra nytte av sine programmer.

Ikke-diskrimineringspolitikk

De eneste kriteriene for opptak til Feinberg Graduate School er faglig fortreffelighet og integritet. Fakultetskolen i Feinberg innrømmer studenter av enhver rase, farge, religion, kjønn og etnisk opprinnelse til alle programmene, privilegiene og aktivitetene som vanligvis tildeles eller gjøres tilgjengelige for studenter på skolen.

stipend

Alle studenter på Feinberg Graduate School mottar stipendier slik at de kan bruke tiden sin til å studere og studere. For ytterligere informasjon, se fellesskap og hjelpemiddel.

Undervisning

Alle studenter på Feinberg Graduate School er unntatt fra å betale studieavgift.

Hvordan søke

En trinnvis veiledning for å sende inn en MSc-applikasjon

Følgende avsnitt vil veilede deg gjennom søknadsprosessen for Feinberg Graduate Schools MSc-program, og gir detaljert informasjon om hvordan du forbereder og sender inn søknaden din og forstår hvilken prosess som skjer etter at du har sendt all nødvendig dokumentasjon. Ingen gebyr belastes for registreringsprosessen.

Minimum akademiske krav

For å søke på MSc-programmet, må du ha en bachelorgradsutdanning fra en akkreditert lokal eller utenlandsk institusjon for høyere utdanning, eller annet sertifikat som anses tilsvarende av studienådet på ditt felt, med en GPA på 85 (eller tilsvarende).

Internasjonale studenter

MSc kandidater fra ikke-israelske universiteter eller institusjoner for høyere utdanning er pålagt å ta eksterne evalueringseksaminer, inkludert:

 • GREs: Både generelle tester og tester i emnet du vil studere. FGS-koden for GREs er 3398, og resultatene må sendes direkte fra GRE-test senteret.
 • TOEFL eller IELTS: Kun for kandidater hvis morsmål ikke er engelsk. Vær oppmerksom på at hvis du blir bedt om å indikere en institusjon som stipendiat mottaker, er Weizmann Institute of Science TOEFL kodenummer C087.

Vifter behovet for å gi GRE og / eller TOEFL score er etter eget valg av det aktuelle studienådet.

Søknadsfrist

Registrering av online søknader må være ferdig mellom 1. oktober og 31. mars.

Sene applikasjoner i Math

I enkelte programmer (for eksempel Neuroscience MSc / PhD Integrated Program) vil søknader fra internasjonale studenter mottatt innen 31. desember bli vurdert i januar , og intervjuer vil bli avholdt i begynnelsen av februar . Endelige avgjørelser vil bli gitt innen 28. februar.

Opptaksprosedyrer

Bli med i en topp MSc-program som tiltrekker seg topp studenter fra hele verden

Som student på Feinberg Graduate Schools MSc-program, vil du bli utsatt for både det beste innen vitenskap og det beste utdannelsen. Studenter ved Feinberg Graduate School er involvert i forskningen utført ved Instituttet, som arbeider direkte med forskningsgrupper i forkant av sine felt internasjonalt. Feinberg Graduate School tar ingen undervisning og gir alle MSc studenter med fullt stipend som gjør dem i stand til helt å tilbringe sin tid til vitenskapelig forskning og studier.

Godkjennelse til MSc-programmet på Feinberg Graduate School innebærer en inntak prosedyre som vanligvis tar mellom fire til tolv uker å fullføre. Klasser på FGS er utført på engelsk. Skolen, som inkluderer personer med all bakgrunn og tro, er stolt av sin mangfoldige student kropp.

MSc stipendier

Månedlige stipendier for MSc-studenter

Heltids MSc studenter på Feinberg Graduate School har rett til et månedlig fellesskap i 24 måneder. Hvis du mottar fellesskapet, forventes du å bruke all tid til studier og vitenskapelig forskning.

Typer stipendier

Det er flere typer / nivåer av MSc stipendium ved Weizmann Institute of Science (WIS):

Vanlig MSc fellesskap

I løpet av sine MSc-studier har alle studenter rett til fellesskap i mengden NIS 5 930.

Incentive fellesskap

NIS 6 523 per måned (110% av det faste fellesskapet)

Tilskuddstillatelsen tildeles til mottakere av konkurransedyktige eksterne stipendier med en månedlig verdi i NIS som ligger under nivået på incentiv fellesskapet.

Eksterne (konkurransedyktige) stipendier (som betales gjennom WIS)

Som definert av det eksterne fundamentet, opp til en grense på NIS 10 000 per måned.

prinsipper

Følgende prinsipper styrer fellesskapssystemet ved WIS:

Innbytte

Eksterne stipendier (konkurransedyktige og ikke-konkurransedyktige), enten erstatte det vanlige WIS fellesskapet eller fonddelen av det. Med andre ord, erstatter de for det vanlige MSc fellesskapet og blir ikke tildelt i tillegg til det.

Ekstern vs WIS fellesskap

WIS stipendier og eksterne stipendier kan ikke tildeles samtidig. Hvis nivået på et eksternt fellesskap er høyere enn det vanlige WIS fellesskapet, har studenten rett til å holde balansen (underlagt ovennevnte grense). Men hvis nivået på det eksterne fellesskapet er lavere enn det vanlige WIS fellesskapet, blir studenten fortsatt betalt forskjellen - opp til 110% av det vanlige WIS fellesskapet.

Oppsigelse av fellesskapets betaling

 • Når du fullfører studiene, stopper fellesskapet umiddelbart. Du kan få stipendiet i maksimalt to akademiske år.
 • Hvis du begynner å jobbe og tjene en lønn, slutter fellesskapets betalinger. I slike tilfeller er du pålagt å varsle fakultetets koordinator ved Feinberg Graduate School.
 • Hvis du mottar godkjenning for å utsette innlevering av avhandlingen din, bestemmer dekanen for Feinberg Graduate School om du kan fortsette å motta økonomisk støtte i tilleggsperioden eller bare for en del av det. Denne beslutningen er gjort på individuell basis. Hvis dekanen godkjenner utvidelsen av din økonomiske støtte, kan du fortsette å motta finansieringen i en ekstra periode på opptil tre måneder.
 • På samme måte, hvis du er på barselsorlov, militær reserveplikt eller lider av en langvarig sykdom, kan du også ha rett til å få utvidet støtte for ytterligere tre måneder på opptil 27 måneder.

Steder

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Spørsmål