Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Introduksjon

WVU Reed College of Media er en studentsentrert journalistikkskole som har uteksaminert journalister og strategiske kommunikatører siden 1939.

Mens den er forankret i tradisjon, tilbyr WVU Reed College of Media også en nyskapende læreplan og opplevelser fra den virkelige verden som forbereder studentene på karrierer i dagens medieindustri. Integrated Marketing Communications (IMC) -programmet er en pioner innen nettbasert høyere utdanning, og er landets første fullstendig nettbaserte mastergradsprogram, og dets Data Marketing Communications (DMC) -programmet er landets første mastergrad som fokuserer spesifikt på innvirkningen data har på markedskommunikasjon.

Om Dr. Perley Isaac ReedDr. Perley Isaac Reed grunnla College of Media ved West Virginia University i 1939. En tidligere professor i engelsk og journalistikk, bidro Reed til å utvide tilbudet om journalistikkkurs ved WVU og ble utnevnt til den første direktøren for College of Media da det ble en uavhengig skole .

Reed spilte en nøkkelrolle i grunnleggelsen av mange av College of Medias studentorganisasjoner. Han var også med på å etablere to nasjonale grupper - Kappa Tau Alpha, et æressamfunn for høyskoler som anerkjenner akademisk fortreffelighet og fremmer stipend innen journalistikk og massekommunikasjon, og American Society of Journalism School Administrators, som senere ble tilknyttet Association for Education in Journalism.

Reed trodde på å holde journaliststudenter oppmerksomme på og i nær kontakt med utøvere på feltet, og han inviterte ofte medlemmer av arbeidspressen til å holde spesielle forelesninger til studentmassen. Dette konseptet fortsetter gjennom spesielle arrangementer som høyskolens årlige "Journalism Week" og Ogden Newspapers Seminar Series, samt de mange alumniene som vender tilbake til alma mater som gjesteforelesere og fagfolk i residensen.

Fremfor alt symboliserte Reed profesjonalitet innen journalistikk og massekommunikasjon. Han trodde på disiplin og hardt arbeid – for seg selv så vel som for fakultetet og studentene sine – og levde etter diktet «Nøyaktighet! Nøyaktighet! Nøyaktighet!"

Reeds arv inkluderer ikke bare et godt etablert College of Media ved WVU, men også en vanskeligere å definere profesjonalitet innpodet i studenter som nå jobber som journalister og profesjonelle formidlere over hele verden.

En kort historie om Martin HallMartin Hall ligger i hjertet av WVUs sentrumscampus, og er den eldste bygningen på universitetsområdet. Fullført i 1870, ble det opprinnelig kalt University Hall. Det var den første bygningen som ble bygget av det nye West Virginia University, som ble etablert av kombinasjonen av Woodburn Female Seminary og Monongalia Academy i 1867.

i,jhtdsb

Det unike med Martin Hall reddet det fra ødeleggelse - skjebnen til mange tidlige universitetsbygninger revet for å gi plass til nybygg. Betraktet som et uerstattelig eksempel på arkitektur fra 1800-tallet, har Martin Hall og de andre Woodburn Circle-bygningene (Woodburn Hall og Chitwood Hall) blitt lagt inn i National Register of Historic Places.\n George A. Smyth, tidligere universitetsarkitekt, sa at Martin Hall "ble bygget i den eklektiske perioden av den klassiske vekkelsen og kan identifiseres som på fransk vis fra det andre imperiet."

Bygningen ble omdøpt til Martin Hall i 1889, til ære for universitetets første president, pastor Alexander Martin. En metodistminister født i Skottland, Martin var WVUs president fra grunnleggelsen til 1875.

I nesten 50 år var Martin Hall senteret for alle klasser for prep-studenter og fungerte som hovedkvarter for de colombianske og Parthenon litterære samfunnene. Fra 1918 til og med 1952 huset det fysikkavdelingen.

I 1952 begjærte Dr. Perley Isaac Reed, dekan ved College of Media, en begjæring om å flytte College fra sine trange boliger i toppetasjen i Woodburn Hall til Martin Hall. Etter en renovering flyttet College of Media inn i sine nye kvartaler i 1953.

Under ledelse av Dean Guy Stewart gjennomgikk bygningen store renoveringer i 1976-1977. Martin Hall ble sløyd, og et nytt interiør ble konstruert for å forbedre klasserom og kontorlokaler og gi oppgraderte fasiliteter.

Siden 2005 har Martin Hall gjennomgått en ny serie med renoveringer designet for å forbedre bygningens aldrende infrastruktur og gi et mer moderne instruksjonsmiljø for College of Media-studenter. Martin Halls nylige renoveringer er en utvidelse av Dean Stewarts visjon, og bringer College of Media inn i det 21. århundre.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • USA Online

    USA Online, USA

Spørsmål