Keystone logo
Western Michigan University

Western Michigan University

Western Michigan University

Introduksjon

Forbedre fremtiden til samfunnene våre og vår verden. Det starter med studentene våre. Vår innovative pedagogiske tilnærming og ledende forskningsmuligheter forbereder studentene på vellykkede karrierer og en bedre fremtid.

Western Michigan University er et lærersentrert forskningsuniversitet, som bygger intellektuell etterforskning og oppdagelse til lavere, høyere og profesjonelle programmer på en måte som fremmer kunnskap og innovasjon, og forvandler visdom til handling. Som et offentlig universitet gir WMU ledelse innen undervisning, forskning, læring og service, og er forpliktet til å forbedre fremtiden for vårt globale statsborgerskap.

Western Michigan University tilbyr opplevelser som muliggjør oppdagelse og fremmer kreativitet og forskning. Vi er forpliktet til å forfølge henvendelse, formidle kunnskap og fremme kritisk tenkning som oppmuntrer til livslang læring. Vårt stipend skaper ny kunnskap, danner et grunnlag for innovative løsninger, fører til økonomisk utvikling og gir betydelige bidrag til samfunnet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Kalamazoo

    West Michigan Avenue,1903, 49008, Kalamazoo

    Spørsmål