Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Introduksjon

Westminster Kingsway College er en av de største leverandørene av utdanning i London sentrum, og har undervisningssentre over hele hovedstaden, som tilbyr et bredt spekter av kurs, inkludert engelsk språk, vei til universitet og kurs.

Hvert år velkommen Westminster Kingsway College internasjonale studenter fra hele verden . Vårt kosmopolitiske høyskolesamfunn omfatter over 60 nasjonaliteter som snakker 54 forskjellige språk . Vi ønsker velkommen studenter av alle nasjonaliteter som enten har bosatt seg i Storbritannia eller reist til London spesielt for å studere med oss. Du kan studere sammen med studenter fra hele verden, og din erfaring med oss ​​vil bli sterkt beriket av dette mangfoldet. Høgskolen tilbyr et bredt spekter av kurs med muligheter for å komme videre til universitetet. Vi har et godt rykte innen gjestfrihetsbransjen, og våre fremtredende alumner inkluderer TV-kokken Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Alle kursene som tilbys av Westminster Kingsway College er designet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din pedagogiske opplevelse. Vi tilbyr en rekke kurs for internasjonale studenter som ønsker å utvikle yrkeskompetanse eller oppnå akademiske kvalifikasjoner.

Westminster Kingsway College er akkreditert av British Council for undervisning i engelsk og er medlem av engelsk britisk. Westminster Kingsway Colleges undervisning i engelsk har også blitt anerkjent som et Senter for Excellence av EL Gazette, avisen for engelskspråklig og internasjonal utdanning, basert på den nylige britiske rådsinspeksjonen.

Spesialkurs på Westminster Kingsway College inkluderer:

 • Internasjonalt engelsk språkkurs
 • Internasjonale Hospitality Diplomer i kulinariske
 • Yrkesskoler i kreative bransjer
 • Undergraduate Degrees i næringsliv og kulinarisk kunst

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Hvorfor studere med oss

Ved å velge å studere ved Westminster Kingsway College vil du ta et stort skritt mot å skape en spennende og vellykket fremtid, mens du studerer i en av verdens mest spennende og livlige byer. Reise til London, England, og du kan gå på samme gater som konger, dronninger, prinser og prinsesser som du har studert i historieklassen, lest om i avisene og sett på TV. Fra London Eye, til National Gallery og Tower of London, enten du foretrekker historie eller moderne kunst, finner du det her i denne spennende byen. Du kan gå rundt i våre vakre parker og hager, besøke museer og gallerier i verdensklasse, og nyt kultur, kunst og teater. Du vil også kunne besøke nærliggende steder som Brighton kystlinje, hagen til Kent, fødestedet til Shakespeare i Stratford-upon-Avon og den berømte kongelige residensen til Windsor Castle. Westminster Kingsway College ligger i sentrum av byen, og er i nærheten av hovedtransporthubs, slik at du kan reise til våre europeiske naboer.

Hvorfor Westminster Kingsway College

Internasjonale studenter på Westminster Kingsway College har tilgang til et bredt spekter av kurs i et vennlig og faglig miljø for å gi deg den beste lærerfaring.

Kollegiet vil tilby deg:

 • Førsteklasses undervisning fra forelesere og trenere som har jobbet i din valgte bransje og har utviklet sine læringsferdigheter for å hjelpe deg med å lære og få mest mulig ut av ditt valgte fagfag
 • Veiledere og støtteansatte tilgjengelig for å støtte deg gjennom hele studiet
 • Fremgang til et bredt spekter av universiteter, inkludert Russell Group Universities
 • Utmerkede resultater for studenter som er forpliktet til studier og kostnadseffektive kurs som gir deg verdi for pengene
 • Førsteklasses fasiliteter og ressurser på alle våre høyskolesenter med gratis internettilgang og medlemskap i våre læringssenter. Læringssenterene har blitt spesielt utviklet for talere av andre språk enn engelsk, slik at alle internasjonale studenter kan få full utnyttelse av fasilitetene.
 • Utmerket beliggenhet i nærheten av sentralbanestasjonene i sentrale London
 • Et internasjonalt team og studentstøtteteam som tilbyr hjelp og råd gjennom hele studiet
 • En sjanse til å delta i nasjonale konkurranser og arrangementer mens du studerer på Westminster Kingsway College
 • Et trygt og komfortabelt læringsmiljø som hjelper deg med å maksimere enhver mulighet til å oppnå dine personlige mål.

Internasjonal Office Support

Den internasjonale offiseren er det første kontaktpunktet for internasjonale studenter som er interessert i å søke å studere på Westminster Kingsway College. Vi kan også tilby et bredt spekter av ekstra støtte til internasjonale studenter på Westminster Kingsway College for å hjelpe deg med råd om kursutvikling og økonomisk rådgivning. Vi bistår også internasjonale studenter med å finne overnatting, gjennom spesialiserte overnattingsleverandører.

Visum

Westminster Kingsway College er en Tier 4 sponsor. Våre kunnskapsrike medarbeidere vil hjelpe deg med Tier 4 Visa og Kortsiktig Studie Visa søknadsprosessen.

Steder

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Spørsmål