Champagne Master-Level Program
Wine Scholar Guild
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Washington, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
ET OMFATTENDE STUDIE & SERTIFISERINGSPROGRAM PÅ VINEN I CHAMPAGNE
Dette er et grundig studieløp utført på masternivå og er designet for alle engasjerte vinstudenter, enten det er vinfagfolk eller seriøse vinhobbyister.
Et drømmeteam av Champagne-eksperter fra hele verden gir en unik og dynamisk læringsopplevelse på vinene fra Champagne via nettbasert undervisningsteknologi.
Champagne fanger hjerter, sinn og smak fra vinelskere over hele verden som ingen annen vin. Det er et av de sterkeste territoriale vinmerkene i verden, og ingen vinspesialister kan vurdere utdannelsen sin komplett uten å ha inngående kunnskap om denne fascinerende regionen.
Lær av et prestisjefylt panel med gjestelærere, inkludert:
Essi Avellan MW
Redaktør av FINE Champagne magazine, leder av Decanter World Wine Awards 'Champagne-panel og reviderende redaktør av Christies World Encyclopedia of Champagne and Mousserende Vin av Tom Stevenson.
Peter Liem
Prisbelønt forfatter av Champagne, forfatter og utgiver av ChampagneGuide.net og tidligere seniorkorrespondent for vin og brennevin.
Steve Charters MW
Tidligere professor i Champagne Management, Reims Management School og nåværende professor i vinmarkedsføring ved School of Wine & Spirits Business ved Burgundy School of Business.
Charles Curtis MW
Tidligere vinhode for Christies i både Asia og Amerika, grunnlegger av Institute of Master of Wine årlige champagnesmaking, forfatter og spaltist.
Robert Walters
Eier av Bibendum Wine Co., vingårdseier og prisbelønt forfatter av Bursting Bubbles: A Secret History of Champagne.
Carl Edmund Sherman
Internasjonal utviklingskonsulent for Champagne-merkevarer og Champagne-ambassadør.
Patrick Schmitt MW
Sjefredaktør i The Drinks Business og en spesialist på Champagne, besøker regionen regelmessig, leder Champagne Masters, redigerer den årlige Champagnerapporten, og forfatter av original forskning om de endrede sukkernivåene i Brut NV Champagne over en 21-år periode for sin MW-avhandling.