Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Introduksjon

HT WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) bokstavelig talt betyr "rund ball." Det representerer alle elementene som finnes i naturen og foreslår harmonien som eksisterer innenfor dem og mellom alle mennesker. Ved forlengelse, viser det også til livets opprinnelse, samt frø av orientalsk medisin. Som gjelder for alle ting som er i ett med naturen, innebærer en healer reise oppnå balanse og harmoni i livene til pasientene samt healer. Sammen med betydningen av Wongu, universitetets logo av de tre sirklene representerer den tradisjonelle Sam Taegeuk (tre Taiji), en koreansk symbol som representerer himmelen, menneskelig, og jord. Logoen som mål å presentere hvordan de tre farten og arbeide sammen i harmoni.

Wongu101

BELIGGENHET OG MILJØ

I Historisk Nevada

I 1973 ble Nevada den første staten i USA til å gi lisenser til utøvere av orientalsk medisin. Blant California og 20 andre stater med skoler av orientalsk medisin, står Nevada ut som en blant bare tre stater som anerkjenner leger i orientalsk medisin, det vil si OMDs som skilles fra lisensierte akupunktører. Wongu, som ligger i denne historiske stat, vil fremstå som en leder i fremme av tradisjonell orientalsk medisin.

Las Vegas som Hub of the World

Las Vegas er et sted for global attraksjon, som har en rekke internasjonale konvensjoner, inkludert verdensklasse utstillinger og konferanser for medisinske fagfolk på en årlig basis. Det gir en myriade av hotell og konferansesenter valg for innsamling av ledende utøvere og forskere med praktisk avstand til flyplassen. Las Vegas besøkende og beboere, sammen med Wongu universitetssamfunnet kan dra gjensidig nytte av mulighetene som oppstår som følge av slike globale samlinger og utveksling av bredere kunnskap. Enkel tilgang til slike rike ressurser kvalifiserer denne byen som en førsteklasses beliggenhet for en skole for orientalsk medisin.

Wongu fasiliteter

Wongu Universitetet har over 12 000 kvm. føtter i to tilstøtende bygninger for å møte behovene til både didaktisk og klinisk utdanning. De to bygningene huse store klasserom, administrative kontorer, et bibliotek, student og fakultetet salongområder, kjøkken og Wongu Health Center. Alle fasiliteter er beleilig plassert på 8620 og 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; slik at for studenter og lærere til å bruke 110 busslinje til å reise til campus. I tillegg gir Wongu omtrent 65 parkeringsplasser for studenter, lærere og ansatte.

Wongu University of Oriental Medicine strukturer har nylig blitt renovert; og i særdeleshet, har Wongu Health Center, den eneste undervisningen samfunnet OM klinikk i Nevada, en vakker meditasjonsrom, en pasient salong, urte dispensary, administrative og utøvers kontorer, en lærling salong og ni yrkes behandlingsrom. Klasserom er fullt utstyrt med læremidler, inkludert tavler, diagrammer, overhead og skjermer, anatomiske modeller og andre læremidler. Alle klasserommene inneholder pulter, stoler og behandlingsbenker for demonstrasjon. Klasserommet brukes for practicum klasser er utstyrt med 10 behandlingsbenker.

Steder

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål