Keystone logo
WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

Introduksjon

WSB University in Gdansk bryr seg om elevene sine. Riktig infrastruktur påvirker studiekomforten positivt. Vi har tilrettelagt moderne læringslaboratorier med førsteklasses utstyr og programvare og plass for læring og avslapning. Dessuten er bygningene funksjonshemmede. Det er ren glede å studere på et slikt sted.

Praktisk er vår prioritet

WSB University in Gdansk er en skole som i stor grad tilbyr praktiske klasser. Dette er et av våre særtrekk. Som de eneste i regionen gir vi undervisning i et dobbelt system som betyr at ca. 50 % av fagene i en gitt spesialitet ved deltidsstudier relaterer seg til undervisning utført hos vår forretningspartner. På grunn av det tilegner studentene våre praktisk kunnskap og ferdigheter som de vil kunne bruke i sin profesjonelle karriere i fremtiden. Klassene ledes av lærere-utøvere der teori konfronteres med virkelige tilfeller. Studentene kan også få svar på absorberende spørsmål som angår praktiske sider ved yrket de studerer.

WSB bistår også med å sette i gang en profesjonell karriere. Hvert år tilbyr Karrierekontoret over 1000 yrkesutøvelse, praksis- og arbeidstilbud i bedrifter med varierte aktivitetsprofiler. Dette er grunnen til at studentene praktisk talt kan bruke kunnskapen som er tilegnet under studiene og tjene litt ekstra inntekt.

Avdeling for internasjonale relasjoner

Avdelingen for internasjonale relasjoner ved WSB University in Gdansk er svært aktiv, ikke bare i den daglige anskaffelsen av utenlandske elever, men også med å hjelpe dem i tilpasningsprosessen på skolen. Instituttet arrangerer språkkurs for utlendinger, tilpasningsdager og kulturverksteder, og bistår med å finne overnatting.

Siden det er forskjellige statsborgere som jobber i avdelingen, inkludert nepalesere, ukrainere og polakker, er vi i stand til å forstå våre utenlandske studenter og tilby dem tjenestene de trenger.

Studer for mindre og søk på vår UE-samfinansieringsstudie!

Steder

  • Gdańsk

    aleja Grunwaldzka 238a,, 80-266, Gdańsk

Spørsmål