Keystone logo
XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

Introduksjon

Se deg rundt. Like utenfor vinduet er Qingdaos røde tak og skyskrapere; i avstand, Mount Fu rammer nabolaget, som ligger i det internasjonale hjertet av byen. Du er i 石 老人 klasserom (Old Stone Man, et kjent Qingdao landemerke) på XMandarin: ren whiteboard, kinesisk kalligrafi på veggen og en tikkende klokke. Det er på tide å lære kinesisk.

118468_cropped-b01f06a8-1b5c-42de-9e67-c6832e792f4b11.jpg

De to viktigste tingene i hvilken som helst språkklasse er studenten og læreren. Alle våre lærere er valgt i henhold til deres erfaring, profesjonalitet og evne. Vi krever at lærerne våre snakker standard Putonghua (普通话, offisiell mandarin kinesisk) og engelsk, har minst en bachelorgrad og 3000 timers lærerfaring. Selv i begynnerkursene, er minst halvparten av klassen på kinesisk, for å forberede elevene til sjøen av kinesere der ute. Våre lærere er gode fordi vi vet at du trenger en god lærer for å gjøre læring Mandarin så enkelt, morsomt og jevnt som mulig.

Team picture

Våre studenter kommer fra over 50 land til å leve, leke, jobbe og studere kinesere i Qingdao. Vår skole har et virkelig internasjonalt samfunn av alle slags elever: Vi har deltidsspråkkurs, intensiv kinesisk studiekurs, HSK testprep kurs, kinesisk virksomhet og sommerkurs. Mangfold og fleksibilitet er våre styrker, med ressurser for å hjelpe utlændinge å forstå det kinesiske sosiale, forretningsmessige og politiske miljøet, samt forskrifter og skikker.

Students

Velkommen til Central International Plaza, en 29-etasjers blå bygning i et nabolag av skyskrapere. Ned 20 etasjer under klasserommene, skriv inn Qingdaos internasjonale sentrum. Innen en 5-minutters spasertur finner du 2 kjøpesentre, flere danser en yoga studio, bakerier, frisører, te og kaffebarer og omtrent et dusin vestlige restauranter, for ikke å nevne utmerket koreansk og japansk mat og selvfølgelig kinesisk mat. Innen 15 minutters gange, noen av Qingdaos mest populære barer og klubber, havet (og deilig Marina City), kinoer og andre fine attraktive steder å nyte kvelden din.

Vi har lett tilgang med buss, taxi og enda bedre t-banen: D

Vår skole er 20 år gammel, og i løpet av årene har vi utviklet et godt rykte og et stort ressursnett, i tillegg til vår unikt fleksible læreplanutvikling. Våre studenter har tilgang til hyppige ekstrakursive arrangementer som kinesisk KTV (Karaoke), dumpling making parties, maleri, strandpartier, grill, fjellturer, turer til gamlebyen ...

Steder

  • Qingdao

    Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs), , Qingdao

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål