Keystone logo
Yale University School of Management

Yale University School of Management

Yale University School of Management

Introduksjon

Oppdraget til Yale School of Management er å utdanne ledere for næringsliv og samfunn.

Vi søker studenter som bryr seg dypt om problemene som rammer vår verden. Vi utstyrer dem med kunnskapen, ressursene og nettverkene for å forfølge positive og ambisiøse endringer - enten det tar form av å starte en bedrift som kan omforme sitt marked, fremme langtrekkende og grundig gjennomtenkte politiske initiativer, eller styre et multinasjonalt selskap med stor bevissthet om og respekt for dens innvirkning på arbeidere, lokalsamfunn og miljøet.

På Yale SOM finner du et samfunn som er forpliktet til å forstå hvordan de skal takle de mest betydningsfulle utfordringene samfunnet vårt står overfor, ved å få kontakt med likesinnede, motiverte kolleger, utforske de siste ideene fra akademisk stipend og engasjere seg i problemer både utenfor døren og videre fjerne kontinenter. Våre studieprogrammer og tiltak er fokusert på spørsmål som ligger i skjæringspunktet mellom næringsliv og samfunn, inkludert bærekraft, kapitalforvaltning, helsetjenester, utdanning, økonomisk stabilitet, kvinnens rolle i næringslivet og global ledelse.

Studentene våre drar nytte av å være i et miljø der ledende tenkere sliter med alle disse hovedtemaene og utvikler den kritiske fordelen av å forstå hvordan virksomhet og samfunn så ofte er knyttet sammen og avhengige av hverandre.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • New Haven

    Whitney Avenue,165, 06511, New Haven

    Spørsmål