Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Introduksjon

Misjon og historie

Ved Wurzweiler School of Social Work gjenspeiles vårt oppdrag av vår historie. Vi åpnet dørene ved Yeshiva University i 1957 som USAs eneste utdannede sosialarbeiderskole i jødisk regi i en universitetssetting.

Gjennom vår historie og med full støtte fra universitetet har vi nådd ut til en stadig utvidende valgkrets. Selv om vi begynte som en skole for sosialt arbeid for gruppearbeidere, noe som gjenspeiler behovet til jødiske kommunale byråer for ansatte som er godt forberedt i denne disiplinen, beveget vi oss raskt for å tilby hele saksbehandlingssekvensen.

I 1974, ved hjelp av et demonstrasjonsstipend fra Federation of Jewish Philanthropies of New York, lanserte vi samfunnsarbeidssekvensen. Dette ble en integrert del av Wurzweilers vanlige tilbud, med kurs i administrasjon og forskning spesielt utviklet for våre studenter.

I 1984 ble læreplanen omorganisert for å møte nye behov i feltet og for å gjøre det mulig for studentene våre å bli mer kjent med datamaskiner i sosiale tjenestebyråer, mens ytterligere endringer gjenspeilte utviklende akkrediteringsstandarder.

Vi startet doktorgradsstudier i sosial velferd i 1966, og ga graden DSW, doktor i sosial velferd. I april 2000, etter en intensiv selvstudie og ekstern gjennomgang, godkjente New York State Department of Education å endre gradsbetegnelsen til PhD, Doctor of Philosophy in Social Welfare.

Vi feiret vårt gylne jubileum med en stor akademisk konferanse i New York City i 2007, og vår akkreditering fra Commission on Accreditation av Council on Social Work Education ble nylig bekreftet til juni 2025.

Med et blikk

  • Små, personlige klasser gir konsepter for å sette teori ut i praksis.
  • Fakultet som er eksperter på sitt felt og vitenskapelig ansatte som tilbyr veiledning.
  • Fleksibilitet i formatet fra heltid til deltid og praktiske undervisningstider hele uken og søndager.

Gjør lidenskapen din til en karriere

Våre instruktører og akademiske ansatte er forpliktet til å fremme et inkluderende fellesskap av læring, engasjement og nettverksbygging. Nyutdannede fra programmene våre finner seg selv i karrierer på tvers av skoler, ideelle organisasjoner, sykehus, samfunnsorganisasjoner, privat praksis og mye mer.

Studentuttalelser

Steder

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Spørsmål