Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
York College Online

York College Online

York College Online

Introduksjon

Oppgaven til York College er å forvandle liv gjennom Kristus-sentrert utdanning og å utruste studentene for livslang tjeneste for Gud, familien og samfunnet.

Verdier Transform

York College finnes for å støtte Guds transformativ arbeid i livene til folk. Faglige og co faglige programmer og erfaringer har til hensikt å lede hele samfunnet til et positivt uttrykk for åndelige verdier.

Utdanne

Akademisk funnet er en Gud-ære forsøke preget av jakten på sannheten og henvendelsen innen rammen av intellektuelle disipliner. Ansvarlig håndtering av akademisk frihet gir kristne forskere muligheter til å utforske både en mangfoldig verden og sin tro.

Utruste

En rask endring faglig, sosial og teknologisk miljø tilsier at hver elev blir oppfordret til å søke kritisk tenkning og kunnskap integrasjon ferdigheter, og å vurdere skiftende omstendigheter i forbindelse med tro.

Tjene

Tjenesten er et middel som Guds folk lever ut sin tro. Kristus kaller oss til liv i tjeneste uttrykt ved tro, både lokalt og globalt, som vi svare på muligheter til andres behov.

mål

Studentene skal:

forsettlig bli stilt ansikt til ansikt med Jesus og hans lære, og dermed oppmuntre en transformasjon til det samme bilde. (forvandle) oppnå en institusjonell standard for skriftlig og muntlig kommunikasjon som støtter suksess i en rekke innstillinger. (utdanne) bli introdusert til integrering av kunnskap gjennom tradisjoner i samsvar med en liberal arts utdanning. (utdanne) være rustet til å bli livslang elever. (utruste) erfaring pågående engasjement i tjenestemuligheter (campus-basert, lokalt, regionalt og globalt) og regelmessig deltakelse i organisasjoner og aktiviteter som er direkte knyttet til deres valgte akademisk disiplin og karrieremål. (tjene)

Steder

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Spørsmål