Keystone logo
Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Introduksjon

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) er et forsknings- og utdanningsinstitutt etablert av regjeringen i Aragon i Spania i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT) og University of Zaragoza. ZLC campus ble grunnlagt i 2003, og ligger i "Dinamiza forretningspark", designet for å imøtekomme selskapets plass og arbeidsbehov etter EXPO Zaragoza 2008.

ZLC misjon er å skape et internasjonalt kompetansesenter for forskning og utdanning innen logistikk og SCM som aktivt engasjerer industrien og offentlig sektor for å utvikle og formidle kunnskap. For å fullføre oppdraget samarbeidet ZLC med MIT Center for Transportation and Logistics for å danne MIT-Zaragoza International Logistics Program, en unik modell for samarbeid mellom industri, myndigheter og akademia. Dette vellykkede partnerskapet førte til etableringen av MIT Global SCALE Network som nå spenner over fire kontinenter. I tillegg deltar Zaragoza Logistics Center i flere nasjonale og internasjonale forsknings- og utdanningsinitiativer.

I 2008 anerkjente det spanske departementet for utdanning og vitenskap offisielt ZLC som et kunnskapsoverføringskontor (KTO). ZLC er medlem av National Center of Excellence for research in the logistics and supply chain management, CNC LOGISTICA, som ble opprettet i 2006 av ZLC sammen med tre andre institusjoner. Dette senterets deltakelse setter ZLC i en ledende rolle for å definere og koordinere forsknings-, utviklings- og innovasjonsinitiativer over hele Spania innen logistikk og ledelse av forsyningskjeder. ZLC har fortsatt støtte fra den lokale sparebanken Ibercaja og European Social Fund i sine aktiviteter.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Zaragoza

    Zaragoza Logistics Center Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle, 50018, Zaragoza

  • Cambridge

    Cambridge, USA

    Spørsmål