Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Introduksjon

Beliggenhet

Du finner Zuyd University of Applied Sciences i den sørligste delen av Nederland, kilt mellom Tyskland og Belgia. Oppdag denne krysningen mellom land, kulturer og språk, hvor en internasjonal og pulserende læringsmiljø venter. Den europeiske hovedsteder Amsterdam, Brussel, London og Paris er på dørstokken.

enestående trening

På Zuyd, kan du se frem til å få internasjonal karriere til en god start. Du vil motta enestående trening for en senior eller lederstilling. Zuyd prosjektbasert læring metoden gjør det mulig å arbeide i små grupper av ikke mer enn 15 studenter, støttet av en veileder. Denne metoden råder deg til å delta aktivt i gruppediskusjoner og for å forbedre din problemløsning ferdigheter.

Småskala og personlig

Zuyd tilbyr deg en liten skala, intimt læringsmiljø med alle fordelene med en større institusjon. Til tross for at en av de største UAS er i landet, alle Zuyd fakulteter er relativt små, sammensveiset samfunn, hvor du finner en personlig og gjestfri atmosfære. Forelesninger er interaktive, med rom for personlig veiledning samt frihet til å utvikle seg til en dyktig og kreativ profesjonell.

Steder

  • Maastricht

    Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

    Spørsmål