Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Introduksjon

Beliggenhet

Du finner Zuyd University of Applied Sciences i den sørligste delen av Nederland, kilt mellom Tyskland og Belgia. Oppdag denne krysningen mellom land, kulturer og språk, hvor en internasjonal og pulserende læringsmiljø venter. Den europeiske hovedsteder Amsterdam, Brussel, London og Paris er på dørstokken.

enestående trening

På Zuyd, kan du se frem til å få internasjonal karriere til en god start. Du vil motta enestående trening for en senior eller lederstilling. Zuyd prosjektbasert læring metoden gjør det mulig å arbeide i små grupper av ikke mer enn 15 studenter, støttet av en veileder. Denne metoden råder deg til å delta aktivt i gruppediskusjoner og for å forbedre din problemløsning ferdigheter.

Småskala og personlig

Zuyd tilbyr deg en liten skala, intimt læringsmiljø med alle fordelene med en større institusjon. Til tross for at en av de største UAS er i landet, alle Zuyd fakulteter er relativt små, sammensveiset samfunn, hvor du finner en personlig og gjestfri atmosfære. Forelesninger er interaktive, med rom for personlig veiledning samt frihet til å utvikle seg til en dyktig og kreativ profesjonell.

Campus funksjoner

Studenter som studerer ved Hotel Management School Maastricht, vil bo på campus i løpet av 1. året, sammen med sine førsteårsstudenter. Vi bistår selvfølgelig også studenter fra andre programmer med å finne riktig bolig etter deres ønsker. Du finner lenker til bolignettsider på universitetets nettsider.

  Stipend og finansiering

  Flere typer stipend er tilgjengelige for talentfulle og svært motiverte studenter utenfor EU som søker på et offentlig finansiert, fullt engelskundervist, bachelor- eller masterprogram. Zuyd tilbyr tre stipender. For mer informasjon, vennligst besøk universitetets nettside.

  Campusliv og fasiliteter

  Zuyd tilbyr online-kompiser (ingen chatbot, nåværende (inter)nasjonale studenter) for Hotel Management, European Studies and International Business-programmet. Spør gjerne studentene våre om hva som helst angående programmene, studentlivet, det å være student under Covid-19, forberedelser og forventninger. Du finner alle våre kompiser på studieprogrammets nettsider.

  Zuyd University of Applied Sciences , Maastricht University og City of Maastricht skapte en plattform for alle praktiske spørsmål internasjonale studenter måtte ha (bolig, forsikringer, jobber, studielån, juridisk hjelp osv.). på nettstedet My Maastricht. Her kan de finne alle svarene og assistanse om nødvendig.

  Maastricht har mye å tilby for (internasjonale) studenter. Sammen med de internasjonale studentene ved Maastricht University har byen en stor internasjonal studentpopulasjon. Det tilbyr et spennende studentliv med alle slags idrettslag, studieklubber, studentforeninger osv. Finn ut mer på universitetets nettsider!

  Steder

  • Maastricht

   Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

   Spørsmål