Keystone logo
Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Zhejiang Wanli University

Introduksjon

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), som ligger i Ningbo, dekker et totalt område på 95 hektar og består av Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har de vakreste menneskeorienterte campusene, grønne og velutstyrte, allment anerkjent av folk i utdanningskretser. ZWU tilbyr 47 4-årige bachelorprogrammer, som omfatter fagområder som økonomi, jus, litteratur, vitenskap, ingeniørfag, landbruk og ledelse

I løpet av de siste årene har universitetet deltatt aktivt i internasjonal utveksling og samarbeid med andre universiteter, og suksessivt etablert relasjoner med mer enn 20 universiteter i Storbritannia, Frankrike, USA, Canada, Australia, New Zealand, Japan, Korea, Ukraina, blant annet andre. Videre har ZWU etablert et nært samarbeid med University of Nottingham. Takket være felles innsats er det opprettet et nytt samarbeidsuniversitet, University of Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), som følger utdanningssystemet til University of Nottingham, Storbritannia.

Mens vi driver universitetet vårt under veiledning av prinsippet: «Sett studentene først; Sikre utdanning av høy kvalitet; Tjener økonomisk utvikling; Forpliktet til internasjonalisering», er kvaliteten på undervisningen alltid vårt fokus. Sysselsettingsgraden for nyutdannede er svært positiv, og nyutdannede fra universitetet er mye verdsatt av arbeidsgivere.

Statistikk

For tiden er det mer enn 20 000 heltidsstudenter ved ZWU, med en stab på mer enn 1 000. ZWU har mange sentrale provinsielle og kommunale spesialiteter og disipliner. Universitetsbiblioteket rommer en samling på mer enn 1 200 000 bøker; ca. 2500 tidsskrifter både på kinesisk og fremmedspråk; og er utstyrt med "the Closed Mirror Station for China Academic Journal Net", "Wanfang Data Service Center", og ytterligere 6000 digitale tidsskrifter tilgjengelig på universitetsnettverket.

    Steder

    • Ningbo

      Zhejiang Wanli University No.8,South Qian Hu Road , 315100, Ningbo

      Spørsmål