Keystone logo

9 MA Programmer i Tilbehørdesign 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Mote
  • Tilbehørdesign
Studieretninger
  • Mote (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Tilbehørdesign

Mange høyere utdanning institusjoner tilbyr en Master of Arts (MA) i fagområder involverer utøvende og kunst. Det tildeles studenter som har deltatt i komplekse kurs og arbeidserfaring i klassen. I tillegg har de som tjener en høyere grad en tendens til å ha en bedre forståelse av disiplinen og vanligvis tjene mer i arbeidsstyrken.

Hva er en MA i Tilbehør Design? I denne studien vil du lære om de ulike aspektene som er involvert i å designe, lage og markedsføre ting som håndvesker, sko og smykker. Du vil få muligheten til å studere trender i design, utvikle nye ideer og lære å kommunisere stilen din til potensielle kjøpere. Du kan ha praktisk erfaring med å lage mønstre og skape prototyper. Du kan lære å skrive en forretningsplan og hvordan du finner partnere.

Mens du jobber med en Master i Tilbehør Design, kan du jobbe med fagfolk som allerede har opplevd suksess i verden. Dette kan hjelpe deg å være bedre forberedt på å starte din egen mote eller tekstil karriere. I stedet for å håpe at dine ideer er markedsførbare, kan du lære å gjøre dem så.

Å tjene en mastergrad kan ta flere hundre timers kurs. Hvert program er annerledes, så ta kontakt med din skole for å bestemme studiekostnaden og finne ut om stipendsmuligheter.

Nyutdannede kan forvente å finne suksess i karriere som mote og tekstil designere. Du kan jobbe uavhengig for å skape ditt eget merke eller arbeid med etablerte selskaper. Dine studier og erfaringer kan bidra til å forberede deg til å jobbe som leder for enten produksjonslinjer for sko eller tilbehør. Motehus som lager produkter som skjerf og sko, kan sette pris på ekspertviten din og sette deg i arbeid med å designe og lage produkter.

Registrer deg i dag for å lansere drømmen om en fremtid i moteindustrien. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.