Keystone logo

3 MA Programmer i Administrasjon av detaljhandel 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Ledelse
 • Administrasjon av detaljhandel
Studieretninger
 • Ledelse (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MA Programmer i Administrasjon av detaljhandel

  Når du har fullført din grunnskoleutdanning, har du muligheten til å delta på høyere utdanning og få en Master of Arts. En slik grad forbereder deg på PhD-nivå programmer og bidrar til å utvide dine karrieremuligheter.

  Hva er en MA i Retail Management? Detaljhandel er svært konkurransedyktig, og et mastergradsprogram innfyller deg de ferdighetene du trenger for å lykkes. Gjennom kursene lærer du hvordan du kan påvirke detaljhandelmiljøet, bygge opp kundeforhold og administrere en detaljhandel. Noen av kursene som er undervist i programmet inkluderer økonomistyring, detaljhandel forskning, drift ledelse og markedsføring. Som det er et Master of Arts-program, forventes du å gjennomføre grundig forskning for mange av dine klasser og utvikle en avhandling mot slutten av studiene.

  Suksess i detaljhandeln krever et omfattende ferdighetssett. Mastergraden gir deg tilgang til fakultetets medlemmer som har lang erfaring i detaljhandel verden. Ved å følge sine leksjoner får du en rekke verdifulle ferdigheter som hjelper deg med å trives i din karriere.

  Et Master of Arts-program tar omtrent to år å fullføre, avhengig av skolen. Kostnaden for innmelding varierer fra skole til skole. Kontakt din foretrukne institusjon for å avgjøre undervisningen og gebyrene til ditt eget program.

  Nyutdannede har en rekke karrieremuligheter tilgjengelig for dem. Det er overraskende mange som velger å bli forhandlere og overvåke salgsoperasjonen til en bestemt butikk. Dette er imidlertid bare en av de mange karriereveiene som er åpne for nyutdannede. Noen finner anställning i gjestfrihetsbransjen, som tilbyr posisjoner innen markedsføring, turisme, reklame og hotellsalg. Hvis du foretrekker å være i detaljhandelsmiljøet, har du muligheten til å skreddersy din karriere mot en bestemt spesialisering som merchandising, kundeservice eller prising.

  Mange skoler over hele verden tilbyr mastergrader i detaljhandel, og online kurs er også tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.