Keystone logo

13 MA Programmer i Administrasjonsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Administrasjon
  • Administrasjonsstudier
Studieretninger
  • Administrasjon (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

MA Programmer i Administrasjonsstudier

Å tjene en Master of Arts kan være en effektiv måte for enkeltpersoner å få en avansert utdanning over et fag innen humaniora eller samfunnsvitenskap. Disse grader tar vanligvis to år å tjene og kan hjelpe elevene med å sikre mer lukrative karrierer.

Hva er en MA i administrasjon? Administrasjon er den komplekse prosessen med å organisere og styre arbeidsgrupper effektivt for å oppnå et forutbestemt mål. Dette studiet hjelper studenter å forstå de mange viktige administrative funksjonene for å bli svært effektive administratorer. Kurs i dette feltet er mangfoldig og kan omfatte organisatorisk atferd, markedsføring, økonomistrategi, driftsledelse, etikk, forskningsmetoder og statistikk, internasjonal virksomhet og mer.

Som studenter får en MA, kan de utvikle en rekke viktige ferdigheter som kan hjelpe med sysselsetting i nesten enhver stilling og med mange faglige og personlige situasjoner. Programdeltakere kan fange sterke kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter for å bli effektive ledere og ledere. Disse studentene har også en tendens til å være svært detaljorienterte.

Kostnaden for en MA er vanligvis billigere enn en lavere grad, men det kan også avhenge av lengden på studiet og skolens plassering. Studentene kan undersøke eller kontakte ulike skoler for mer undervisningsinformasjon.

Studenter med en MA i administrasjonen finner seg ofte mer konkurransedyktige på arbeidsmarkedet for høyere betalende arbeidsplasser. Arbeide i administrasjon kan variere fra offentlig til privat sektor, og mange av disse stillingene er ledelsesrolle. Noen mulige karrieremuligheter inkluderer å jobbe som utdannelsesadministratorer i stillingen som rektor eller superintendent og programdirektører for ideelle organisasjoner.

Ulike utdanningsinstitusjoner rundt om i verden tilbyr MA grader. Uansett om studentene foretrekker å studere i utlandet eller hjemmefra, er det nok av online og deltid kursalternativer å velge mellom. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.