Keystone logo

2 MA Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Amerikansk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Litteratur
  • Amerikansk litteratur
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Amerikansk litteratur

En mastergrad markerer det første nivået av masterstudier. Dette grad tar vanligvis ca to år for å tjene, og når fikk, kan åpne døren til videre studier eller for å komme inn på arbeidsmarkedet direkte. En mastergrad kan gi en viss grad av prestisje, men enda viktigere, det kan gjøre sin mottaker virker mer kvalifisert og verdifull for potensielle arbeidsgivere.

Hva er en MA i amerikansk litteratur? Denne graden gir opplæring i alle områder av engelskstudier, med fokus på poesi, prosa og litteratur av amerikanske forfattere. Studentene får omfattende komparativ analyse ferdigheter gjennom kurs rik i litteraturteori, historie, lingvistikk og generell kommunikasjon. Klasser i kreativ skriving øke studentenes forståelse av avanserte emner, mens vokser sine evner til å formidle komplekse ideer klart og effektivt.Nyutdannede forlate med en sterk forståelse av de sentrale grunnleggende skriving, samt praktiske kommunikasjonsferdigheter som kan gjelde for en rekke karriere felt.

Master mottakere dra nytte av forbedret likviditeten for noen av de mest konkurransedyktige arbeidsplasser, som selskapene ofte se denne graden som et tegn både av avansert trening og satsing på faglig utvikling.

Kostnader for en mastergrad vil variere, og kan påvirkes av ting som plasseringen av skolen og lengden på sitt program. Ring skolen du er interessert i direkte for å lære mer.

En mastergrad i amerikansk litteratur kan bane vei for et mangfoldig antall arbeidsplasser. Den mest åpenbare jobber i akademia, og spenner fra barneskolen engelsk instruktør, opp til post-sekundære forskere og professorer. Nyutdannede kan også trygt gjelde for stillinger i corporate kommunikasjon, PR og publisering.

Få din mastergrad kan være enkelt, spesielt med hjelp av fleksible nettbaserte kurs. Lær mer om dine valg-søk for programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.