Keystone logo

5 MA Programmer i Språk Arabisk 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Språk
 • Arabisk
Studieretninger
 • Språk (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MA Programmer i Språk Arabisk

  En Master of Arts er en avansert akademisk grad ofte brukt som en oppfølging for en Bachelor of Arts. En MA kan fokusere på områder innenfor humaniora eller kunst, men dette kan avhenge av universitetet.

  Hva er en MA på arabisk? Det er en grad-grad grad designet for å gi studentene en bedre forståelse av den arabiske kulturen og språket. Lærere kan lære å lære språket eller bruke språket i en profesjonell innstilling. Kurs for dette programmet kan omfatte arabisk kultur, språkteori og metoder, lingvistikk, moderne arabisk litteratur, undervisningsmetodikk, klassisk arabisk litteratur og undervisning i arabisk som fremmedspråk. Kursene kan kombinere forelesninger, diskusjoner, forskning og prosjekter for å hjelpe deltakerne med å få en bedre forståelse av arabisk.

  Denne typen studie kan bidra til å øke en persons kulturelle forståelse, noe som kan hjelpe ham eller henne til å leve og jobbe i en internasjonal setting. Bedre kommunikasjon og kritiske tenkning ferdigheter gjør det lettere for deltakerne å løse komplekse problemer og snakke med dem rundt dem.

  Hva koster en MA på arabisk? Det er ingen universell undervisning. Faktisk kan kostnadene avhenge av at skolen deltok og varigheten av programmet. De fleste mastergradsprogrammer tar ett eller to år.

  Studenter som fullfører en MA i arabisk program kan ha mange karrieremuligheter i den internasjonale næringslivet, for eksempel en arabisk språkfortolker, arabisk juridisk etterforskningsanalytiker og Midtøstenassistent. Nyutdannede kan også være med på å bli med i utdanningsrangeringen som professor, språklærer eller oversetter. Andre lærde har gått på å bli sosialarbeidere, forskere, internasjonale relasjoner og arabiske tekstredigerere.

  Å studere arabisk på masternivå kan gjøres hvor som helst i verden. Ikke bare tilbyr mange universiteter et program, men det finnes også online kurs. Klar til å lære mer? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.