Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 15 MA i Arkitektur 2023

15 MA Programmer i Arkitektur 2023

overview

En Master of Arts er en type avansert grad som utforsker fag innen humaniora eller samfunnsvitenskap. Denne graden kan tilby studentene utvidet kunnskap for å hjelpe til med å forberede dem til høyt betalende karriere eller et doktorgradsprogram.

Hva er en MA i arkitektur? Arkitektur er studiet av design og bygging av bygninger og andre strukturer. Denne typen grad er designet for å utdanne studenter på teknikker, filosofier og historie av avansert arkitektur med vekt på kulturstudier og forskning. En MA i dette emnet strekker seg utover enkel konstruksjon ved å utforske klassiske og moderne designteknikker. Studentene kan også studere kunsthistorie, geografi, kultur og mer.

Det er en rekke fordelaktige ferdigheter en student kan få fra å tjene en MA i arkitektur. Dette emnet krever at elevene trener kreative problemløsende ferdigheter. Studentene er også ofte sterke kommunikatører med avansert matematisk evne, nyttig i karriere inn og ut av feltet.

Alle MA-programmer varierer i pris, og den beste måten for studenter å finne nøyaktig undervisningsinformasjon er å kontakte skolene direkte. Det er også stipend og økonomisk hjelp som kan være tilgjengelig for noen studenter.

Karriere i arkitektur er mange og ekspansive, og studenter med en MA i dette feltet kan være mer sannsynlig å sikre høyere betalende lederstillinger enn studenter med bare en lavere grad. Det er også en rekke karrieremuligheter i privat og offentlig sektor. Byplanleggere er nødvendig for å forsiktig tilpasse et miljø for å opprettholde en voksende befolkning, og ekstreme arkitekter spesialiserer seg på å skape strukturer som tåler ekstreme værforhold. Andre stillinger inkluderer landskapsarkitekt, kunstner, industriell designer, restaureringsarkitekt og mer.

Det er utdanningsinstitusjoner rundt om i verden som tilbyr MA-grader, og studentene kan selv velge å studere hjemmefra med online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

 • MA
 • Arkitektur
 • Arkitektur
fields_of_study
 • Arkitektur (15)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format