Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 25 MA i Asiatiske studier 2023

25 MA Programmer i Asiatiske studier 2023

Oversikt

En Master of Arts, eller MA, er en globalt anerkjent akademisk prestasjon som bygger på ferdigheter oppnådd i et beslektet bachelorgrad program. Studenter tatt opp til Master of Arts programmer har vanligvis gjennomført kurs i et bredt spekter av fagområder, blant annet, men ikke begrenset til, engelsk, historie, humaniora, filosofi, teologi, kunst og samfunnsvitenskap.

Akkurat det er en MA i asiatiske studier? Studenter som melder på for en Master of Arts i asiatiske studier program grundig undersøke Asias stadig mer utbredt rolle i global handel, politikk og kultur, og de ​​er generelt forberedt på å ta på seg roller som er knyttet til svært komplekse økonomiske, diplomatiske og kulturelle spørsmål. Felles tema for studier i et Asiastudier MA programmet inkluderer asiatisk historie, politikk, sikkerhet, språk og kultur.Vellykket nyutdannede få kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å arbeide i et bredt utvalg av lokale, nasjonale og internasjonale posisjoner.

Avanserte Asian Studies grad innehavere har den kompetansen som trengs til å ta på seg et bredt utvalg av godt betalte stillinger som involverer historie, handel, statsvitenskap, antropologi, sosiologi, og fremmedspråk. De er forberedt på å jobbe i en rekke globale posisjoner og kan vanligvis kommando høyere lønn enn sin bachelor-grad-holdingkarriere konkurrenter.

Kostnaden for å få en Master of Arts varierer sterkt fra skole til skole og fra land til land, så det er viktig at interesserte studenter kontakte hver skole av interesse for spesifikke undervisningen informasjon.

Studenter som fullfører en Master of Arts i asiatiske studier studium er forberedt for arbeid i et bredt utvalg av globale posisjoner og bransjer, og de ​​er i stand til å innhente faglige stillinger knyttet til stat og politikk, internasjonale tjenester, forskning, utdanning og næringsliv , blant andre relaterte felt.

&nbsp

Hvis en MA i Asiastudier høres ut som noe du har lyst til å forfølge, utforske de mange alternativene som er tilgjengelige globalt ved hjelp av Masterstudies 'omfattende database og føre skjema. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Asiatiske studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat