Keystone logo

6 MA Programmer i Miljø og energifag Bærekraftig miljø 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Miljø og energifag
 • Bærekraftig miljø
Studieretninger
 • Miljø og energifag (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MA Programmer i Miljø og energifag Bærekraftig miljø

  En student som ønsker å oppnå doktorgradsutdanning eller få bedre ansettelse i en bestemt karriere må først oppnå en Master of Arts (MA). En MA krever ferdigstillelse av en bachelorgrad, opptil tre år av master 's-nivå kurs og en skriftlig avhandling eller forskningsoppgave.

  Hva er en MA i miljømessig bærekraft? Denne mastergrad utarbeider enkeltpersoner til å skape løsninger på miljøproblemer samt fremme bærekraft ved å undervise bedrifter og ideell organisasjoner hvordan de skal "gå grønne". I de fleste tilfeller starter studentene med kjernekurs som lærer prosjektledelsen for miljøstabilitet og miljøledelse. Mange studenter velger å konsentrere seg om ett område, for eksempel bærekraftige vannressurser eller miljøkvalitet og toksikologi. Vanligvis må en miljøstudiestudent student fullføre et capstone-prosjekt.

  De som uteksaminerer med en Master of Arts i miljømessig bærekraft, lærer ofte et bredt spekter av tekniske ferdigheter for å hjelpe dem på jobben, inkludert fjernkontroll, romlig begrunnelse og geografiske informasjonssystemer. Nyutdannede får ofte bedre kritisk tenkning, tverrkulturell bevissthet og kommunikasjonsevner som viser seg å være gunstige i deres personlige liv og på jobben.

  Mengden som noen betaler for en grad i miljøstabilitet, avhenger av flere ting. Noen skoler koster mer å delta enn andre, og enkelte land har lavere utdanningskostnader enn andre. Stipend, stipend og lengden på programmet må også vurderes.

  Folk som holder denne typen grad er mest sannsynlig å jobbe i vitenskapelige eller tekniske fagområder. Teknologi, utdanning, næringsliv og statsvitenskap er alle mulige karriereveier også. Universiteter, offentlige skoledistrikt, ideelle organisasjoner og til og med store bedrifter ser etter kandidater som kan hjelpe dem med å skape en bedre livsstil. Noen kandidater forfaller doktorgrader, som de da kan bruke til å undervise miljømessig bærekraft på høyskolenivå.

  Kurs i miljømessig bærekraft er tilgjengelig over hele verden. Studentene kan også finne kurs online hvis de ikke bor i nærheten av et høyskole eller universitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.