Keystone logo

159 MA Programmer i Forretningsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Forretningsstudier
Studieretninger
  • Forretningsstudier (159)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Forretningsstudier

En Master of Arts i bedriftsøkonomi og administrasjon er en mastergrad som kombinerer studier i økonomi og global bedriftsøkonomi. Disse programmene omfatter teori, praksis og bedriftsøkonomi- og økonomihistorie.

Potensielle studenter stiller ofte spørsmålet: "Hva er en MA i bedriftsøkonomi og administrasjon? Denne Masters of Arts-graden fokuserer både på administrasjon og på økonomi i næringslivet. Studentene får inngående kunnskap om politikk, problemstillinger og utfordringer i den moderne verden. Studentene kan individualisere sine studier og fokusere på finans, global økonomi, ideelle organisasjoner, forretningsdrift, politikk, og juss. Det finnes kurs som innebærer omfattende forskning, kritisk analyse av makroøkonomiske og mikroøkonomiske systemer, og folkerettslige strukturer.

Med en MA i bedriftsøkonomi og administrasjon vil man ikke bare få solid faglig forståelse på sitt felt, man vil også få respekt fra mulige arbeidsgivere. En mastergrad på dette feltet viser at man har ekspertkompetanse i bransjen, noe som kan føre til jobbmuligheter på høyere nivå og bedre lønn.

Prisen på skolepenger og registreringsavgifter varierer avhengig av utdanningsinstitusjonen. Ettersom kostnadene påvirkes av undervisningsmetode, som nettbaserte eller forelesningsbaserte studier, og av landet universitetet ligger i, er det best om studenten spør den enkelte institusjonen om gjeldende gebyrer og utgifter.

Etter å ha gjennomført en MA i bedriftsøkonomi og administrasjon, er det mange karriereveier å velge blant. For eksempel kan man jobbe som økonom, bedriftsleder, bankansatt, finansiell rådgiver, foreleser på høyskole, investeringsrådgiver, leder av en offentlig etat, forvalter og entreprenør. Ofte er det slik at jo høyere utdannelse en har, jo bedre lønn og flere karrièremuligheter har man.

Hvis du ønsker å avansere i din karrière innen økonomi og bedriftsledelse, kan en mastergrad være veien til suksess. Ikke nøl med å ta neste skritt. Søk deg frem til programmet som passer deg best, og kontakt skolens opptakskontor direkte ved å fylle ut kontaktskjemaet.